![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io va zic ca-n prima noapte datorita vremii cetoase din oras am avut multe apeluri de la bolnavii de astm, asa ca m-am indreptat catre casele pacientilor cu aceasta deficienta, preventiv sa-i ajut. Am poposit pe la amica Szi, si i-am dat preventiv o serie de medicamente in caz de vreo criza. In a doua seara am fost mult prea daramata de ceea ce s-a intamplat cu iubirea vietii mele ca am ingitit un pumn de somnifere si m-am culcat... n-am mai stiut de nimeni pana dimineata cand am deschis televizorul si am ramas socata de moartea ingerului, pacientul cu care n-am reusit sa ma mai intalnesc ca stiam ca e plecata in delegatie in orasul vecin. Asta-i povestea mea si mi-o sustin pana la capat.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cetatenii inca negociaza votul.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Off..R.I.P Ea era baza noastra, cu gandire logica, capabila sa descurce itele acestor tragedii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Madutz iese din discutie, ca abia a venit in town, raman Roxana, Szi si Walpu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Rozy, uite ce ziceai tu acum 2 pagini, exact dupa moartea lui Angelu'. De aici am inteles c-ai intrebat de Madutz si nu de Walpu. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi e adevarat ce spune Walpu? Ti-a dat medicamente?
Devotez Rozy. Afirmatia ei pare mai plauzibila decat a lui Walpu. Nehotarata. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut iese din discutie pt ca ea nici nu juca cand criminalii au votat-o pe Scorpi.deci? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-a zis un moment ca a intrebat de angel, acu o da la-ntoarsa retroactiv, de parca ai regurgita toate cheile anchetei pe fata, clar din disperarea de a parea calma. Atat de putine argumente...
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, hai te astept acilea cu explicatia, la ce-am scris mai sus, ca sa-mi decid si eu votul.
Rozy, hai ca merg pe mana ta. Daca nu esti fata cinstita...vom vedea. Deci votez Walpu. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox,am scris mai sus.
Pai n-am zis ca am intrebat de Angel,pt ca am aflat ca nu era criminal. La ce sa ma dau de gol? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi se pare destul de logic ce zice Rozy. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...pare mai onesta (daca acest adjectiv ar avea grad de comparatie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Walpu sa ne spuna )
Eu mi-am exprimat votul mai sus. S-o asteptam si pe Szi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:38 AM |
|