![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am recitit tot jocul si o sa va expun parerea mea.
Ii dau dreptate lui Rozy in ce o priveste pe Madutz. E nou venita in oras, nu cunoaste cetatenii, nu cunoaste regulile, legile, deci ar fi chiar culmea sa fie mafioata cu sange rece, experimentata, care a casapit si a pacalit atatia prieteni de-ai nostri. Predecesoarea ei pink a fost data disparuta, deci nici ea nu avea cum sa omoare pe cineva, nefiind in oras, ci intr-un club celebru din Ibiza. Eu cred ca mai avem un singur criminal printre noi. Si anume Walpu. Imi sustin votul. Cat despre Angel, cred ca a fost doar un cetateam nevinovat, deci e clar ca daca a intrebat de ea in prima seara i s-a confirmat acest lucru. Walpu, smechera miscare! Diabolica gandire. Ai bocit pe aici, ai facut poezii, iar in linistea notpii ti-ai ucis cele mai bune prietene. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ajuti ancheta ca de exemplu, sau sa stiu ca nu e mafioata si s-o salvez, pt ca stiam ca face totul pt demascarea voastra in mod abil. Am eu impresia sau votul vostru final e asa usor influentabil, pt ca negati sa vedeti evidentul, normal intr-un joc al intrigilor. Nah, e alegerea vaostra, sa va vad eu dupa aia.
Cica, rozy, am intrebat de walpu si am aflat ce-am aflat... ce-ai aflat, ca am un corn in frunte si danasez cu inorogii la apusul soarelui apoi decapitez fecioare si ma joc kendo cu propria-mi iubita? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz decide-te si tu cu votul ca sa incheiem socotelile.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Walpu.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Spus poetic,da! Cam asta am aflat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca o sa fie primul joc in care mafiotii o sa castige, si e totul datorita voua!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rozelu, sper ca esti multumita, vei mosteni tronul sicilian cu mandrie.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, n-ar fi primu' joc in care castiga mafiotii...
Oricum...daca vor castiga...inseamna c-au stiut sa ne duca de nas, desi n-as crede. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt f mandra, pt ca mi-am facut datoria (IMG:style_emoticons/default/cop.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cetatenii o voteaza majoritar uciderea iubitei inlacrimate a gheisei "to be", Walpu. Au omis lacrimile si argumentele si-au trimis-o intru-enernitate.
Usor usor se lasa noaptea si in timp ce amantele se regasesc in viata de apoi, oraselul elady merge mai linistit la culcare. Ne vor mai astepta surprize sau acestea s-au incheiat? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am recitit. Pare mai logic ce zice Rozy si mai plauzibil. Daca ne-a dus de nas bravo ei.
Raman la votul meu (Walpu) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:49 PM |
|