IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Fanny
post Jan 25 2009, 02:26 PM
Post #491

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Acestea fiind spuse, se duce si Madutz la culcare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dupa o noapte agitata, cele mai "cinstite" cetatene ale orasului Rozy si Szimcsi au decis sa foloseasca sabia lui Yukimoto pentru ultima data. Pentru ca citez "nu ucidem femei insarcinate", membrele clanului i-au inchis gura pe vecie lui Madutz. Roxanica a ramasin viata, gratie statutului de viitoare mama si va pune bazele viitorului oras elady. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szi si Rozy au fugit peste noapte intr-un alt oras, dupa ce si-au marturisit crimele odioase. Acum, beau cocktailuri cu umbreluta si vizeaza, probabil, la viitoarea lovitura. Binenteles, exista si sansa ca acestea sa se cuminteasca, dupa ce-au vandut faimoasa sabie japoneaza pe ebay, cu pretul record de 1 milion de dolari.

Felicitari pentru joc, au interpretat:

Scorpi - politistul ghinionist, ucis de la prima lovitura a Mafiei
Kalua- fata cu parul gri, linsata de proprii vecini, desi era cetatean onorabil
Angeldust - cetatean onorabil, atacat de Mafie
Walpu - doctorul inlacrimat, linsat de concetatenii increduli

felicitari tuturor! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Jan 25 2009, 02:27 PM
Post #492

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

WOOOOW, asta da joc!!!!

+Quote Post
rozy
post Jan 25 2009, 02:28 PM
Post #493

Musafir

I'm baaad!! Really baaad! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/cigar.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 02:30 PM
Post #494

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

And the Oscar goes to... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Admirabila echipa am facut cu Rozy, jos palaria in fata ei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 25 2009, 02:32 PM
Post #495

Musafir

Dap, buna echipa, good job! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 25 2009, 02:32 PM
Post #496

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cool. Bravo Rozy, ai fost tare!

Eu asa o banuiam pe Madutz... tocmai pentru ca era pre evident ca nu e nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana sa se dea Rozy politist eu am crezut ca Walpu si Madutz sunt mafiotii. Silly me. Is varza la jocul asta dupa cate observ. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ma inscriu si pentru tura urmatoare. Cine povesteste?

+Quote Post
MadutZ15
post Jan 25 2009, 02:33 PM
Post #497

Musafir

Fanny felicitari, nu cred ca s-a asteptat cineva ca Szi sa fie iar criminala.
Rozy bv, ne-ai dus de nas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Imi pare rau ca nu ma mai pot baga la jucat, dar va voi urmari toata saptamana, iar de pe 30 seara pana pe 7-8 ma bag si eu, ca doar va fi vacanta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
walpurgik
post Jan 25 2009, 02:34 PM
Post #498

Musafir

SI cand ma gandesc ca inainte de prima lovitura a mafiei am salvat-o pe szi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu intelegeam unde am gresit si desi argumentam mai bine decat ochelarista asta mica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , tot pe bine m-ati bagat la bulau. Cert e ca vi se parea ca ar fi mult prea evident ce v-am zis si nah, nu va invinuiesc. Nu v-ati uitat cat de relaxata e rozelu', n-avea nici o treaba ca isi spune POLITIST pe fata la sfarsit, haha, ca stie ca e mafioata si n-are cum sa se omoare singura...
Iar saraca madutz a fost influentata nevoie mare... credea ca n-a vazut ce au vazut altele... si nah, a sfarsit tragic.
De kalua imi pare rau. dar eram toate atat de convinse. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 02:38 PM
Post #499

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, a fost tare cand ai zis ca m-ai salvat pe mine.

Eu, prima data cand mi-a zis Fanny ca sunt iar mafiot, m-am gandit ca n-am nici o sansa. Dar pana la urma s-a dovedit un lucru bun, ca voi erati convinse ca n-am cum sa fiu tot mafiot daca am fost si data trecuta.

Iar Rozy-politistul mafiot - v-a facut! Cred ca Scorpi se rasucea in mormant cand a vazut ca se da drept ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eram tare ingrijorata ca Rox n-o s-o creada niciodata pe Rozy ca e politistul, dar uite ca ochelarista noastra stie sa joace tare bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jan 25 2009, 02:40 PM
Post #500

Musafir

Felicitari mafioatelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

Chiar vorbeam cu Angelu' pe mess si de ipoteza asta. M-am gandit si eu la ea, recunosc, dar m-a dat peste cap Walpu prea tare cu marturisirile ei.
Mi-am luat-oooooooooo....recunosc.
Si mai ucideti-ma si pe mine, chiar daca-s insarcinata, ca sa mai joace si celelalte fete. E un joc super si e asa de frumos sa incerci sa descoperi tacticile celorlalti.

Oricum...felicitari inca o data.
Fanny, multumim pentru regie! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Si Walpu, chiar daca n-am fost in stare sa am incredere in tine, mi-ai placut. Ai fost o prezenta tonica.

+Quote Post

465 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:32 PM