IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Roxana_
post Jan 25 2009, 07:49 PM
Post #521

Musafir

QUOTE(Roxana_ @ Jan 25 2009, 01:04 PM) *
Si revin la trandafiras, mi se pare ca si-a croit haine de mafiot jocul asta. Observati ca nu-i prea incisiva. Asta trebuie sa va dea de gandit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Dragi cetateni exista 2 posibilitati: ori politistu' nu mai e in joc (o bauiesc pe raposata Scorpi de acest job), asa ca trebuie sa ne punem pe treaba noi; ori nu stie ce misiuni are. Walpu, revino-ti dupa aceste drame cumplite si ajuta la gasirea hotilor, ca altfel incepi sa dai de banuit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Inca mai am reminescente de jocu' trecut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . De ce n-oi fi ramas la rationamentul asta?
Dar chiar daca o dadeam afara pe Rozy, ramanea Szi...si tot castiga (c-o elimina pe Walpu noaptea). Angelu, in cazul in care ramanea un mafiot si 2 cetatenti (Eu si Madutz), se considera jocul mafiotilor? De fapt, Walpu, putea sa se salveze. Deci mai aveam sanse.

E las'...ca mai jucam noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 07:51 PM
Post #522

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, aici am ramas si eu cu semne de intrebare. Daca ramaneam eu si doi cetateni cum era treaba?

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2009, 07:58 PM
Post #523

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Logic e ca mafiotul sa-si continue misiunea, iar cei doi cetateni sa incerce sa-l prinda! Cel mai iscusit in vorbe castiga. Atata timp cat o tabara n-a castigat, povestitorul n-ar trebui sa incheie scenariul. In cazul in care cetatenii cinstiti voteaza sa matraseasca mafiotul, castiga populatia, daca nu, o mirlesc de nu se vad.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 25 2009, 08:01 PM
Post #524

Musafir

Hai c-am vorbit si cu doftoreasa si se inscrie si ea in curand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Abia astep.
Sper s-o faca si Kalua, ca ma mustra constiinta c-am mizilit-o, nevinovata fiind (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 08:04 PM
Post #525

V.I.P.

Apropo, Rox, nu as fi eliminat-o pe Walpu. Deja stiam ca e doctorul si era logic sa se salveze pe ea. As fi eliminat-o pe Madutz. Si apoi te-as fi convins eu ca Walpu e criminala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jan 25 2009, 08:06 PM
Post #526

Musafir

Da Szi...recunosc..nu mai aveam sanse (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar ma bantuiti, nici n-am putut sa-mi fac ca lumea somnul de dup-amiaza. Era bine sa beau si eu un pahar de vin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 08:07 PM
Post #527

V.I.P.

Mai avem nevoie de 2 oameni. Doctore, Kalua, nu poftiti?

S-a inscris si Doftoreasa. Inca o persoana, haideti fetelor.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 25 2009, 08:23 PM
Post #528

Musafir

QUOTE(Szimcsi @ Jan 25 2009, 08:04 PM) *
Si apoi te-as fi convins eu ca Walpu e criminala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Evil, szi! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

Roxa, nu te-au impresionat haikuurile mele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Io chiar mi-am creat o masca si am jucat in poveste. Observ, totusi, ca voi aduceti argumente din viata voastra reala, gen stai ca ma duc la bucatarie pt placinta cu branza sau mai stiu eu ce, cumva sa distrageti atentia de la personajul din joc. Plus referintele la jocurile anterioare, daca a fost nush ce in jocul trecut... acuma tre sa faca nush cum. Nu-i mai misto chiar sa pretinzi ca esti un personaj si sa te insinuezi in poveste decat sa intercalati realitatea reala in poveste? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 08:26 PM
Post #529

V.I.P.

Walpu, orice pentru a fi credibil si a-ti atinge scopul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aici nu stiu cat e poveste si cat e smecherie si abilitatea de a suci cuvintele.

Se fac referiri din astea pentru ca in trecut, cand un jucator lipsea mai mult timp, era imediat suspectat ca are ceva de ascuns, de aia tace. De aceea, acum suntem nevoite sa specificam motivul absentelor, pentru a nu fi killerite in lipsa.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 25 2009, 08:26 PM
Post #530

Musafir

Imi placura Walpu. Barbata-miu se uita de zor la tatuajul ce-l pusesi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Oricum, tu ai mai multa imaginatie.
Hai mai baga-te la o tura cu noi.

+Quote Post

465 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:38 AM