![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si revin la trandafiras, mi se pare ca si-a croit haine de mafiot jocul asta. Observati ca nu-i prea incisiva. Asta trebuie sa va dea de gandit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dragi cetateni exista 2 posibilitati: ori politistu' nu mai e in joc (o bauiesc pe raposata Scorpi de acest job), asa ca trebuie sa ne punem pe treaba noi; ori nu stie ce misiuni are. Walpu, revino-ti dupa aceste drame cumplite si ajuta la gasirea hotilor, ca altfel incepi sa dai de banuit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Inca mai am reminescente de jocu' trecut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . De ce n-oi fi ramas la rationamentul asta? Dar chiar daca o dadeam afara pe Rozy, ramanea Szi...si tot castiga (c-o elimina pe Walpu noaptea). Angelu, in cazul in care ramanea un mafiot si 2 cetatenti (Eu si Madutz), se considera jocul mafiotilor? De fapt, Walpu, putea sa se salveze. Deci mai aveam sanse. E las'...ca mai jucam noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Da, aici am ramas si eu cu semne de intrebare. Daca ramaneam eu si doi cetateni cum era treaba?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Logic e ca mafiotul sa-si continue misiunea, iar cei doi cetateni sa incerce sa-l prinda! Cel mai iscusit in vorbe castiga. Atata timp cat o tabara n-a castigat, povestitorul n-ar trebui sa incheie scenariul. In cazul in care cetatenii cinstiti voteaza sa matraseasca mafiotul, castiga populatia, daca nu, o mirlesc de nu se vad.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai c-am vorbit si cu doftoreasa si se inscrie si ea in curand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Abia astep.
Sper s-o faca si Kalua, ca ma mustra constiinta c-am mizilit-o, nevinovata fiind (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Apropo, Rox, nu as fi eliminat-o pe Walpu. Deja stiam ca e doctorul si era logic sa se salveze pe ea. As fi eliminat-o pe Madutz. Si apoi te-as fi convins eu ca Walpu e criminala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Szi...recunosc..nu mai aveam sanse (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar ma bantuiti, nici n-am putut sa-mi fac ca lumea somnul de dup-amiaza. Era bine sa beau si eu un pahar de vin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Mai avem nevoie de 2 oameni. Doctore, Kalua, nu poftiti?
S-a inscris si Doftoreasa. Inca o persoana, haideti fetelor. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si apoi te-as fi convins eu ca Walpu e criminala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Evil, szi! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Roxa, nu te-au impresionat haikuurile mele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Io chiar mi-am creat o masca si am jucat in poveste. Observ, totusi, ca voi aduceti argumente din viata voastra reala, gen stai ca ma duc la bucatarie pt placinta cu branza sau mai stiu eu ce, cumva sa distrageti atentia de la personajul din joc. Plus referintele la jocurile anterioare, daca a fost nush ce in jocul trecut... acuma tre sa faca nush cum. Nu-i mai misto chiar sa pretinzi ca esti un personaj si sa te insinuezi in poveste decat sa intercalati realitatea reala in poveste? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Walpu, orice pentru a fi credibil si a-ti atinge scopul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aici nu stiu cat e poveste si cat e smecherie si abilitatea de a suci cuvintele.
Se fac referiri din astea pentru ca in trecut, cand un jucator lipsea mai mult timp, era imediat suspectat ca are ceva de ascuns, de aia tace. De aceea, acum suntem nevoite sa specificam motivul absentelor, pentru a nu fi killerite in lipsa. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi placura Walpu. Barbata-miu se uita de zor la tatuajul ce-l pusesi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Oricum, tu ai mai multa imaginatie. Hai mai baga-te la o tura cu noi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:38 AM |
|