![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum depinde si cum a distribuit Szi rolurile. Ca daca le-a pus cum a vrut ea, eu as cam banui-o pe Lexie, chit ca a disparut misterios. Dar pe de alta parte sunt dezamagita ca nu m-o facut si pe mine mafioata tura asta, asa ca vreau sa cred ca le-a tras din palarie totusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Caz in care ar putea fi oricine, incurcata treaba (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca e sa ne gandim ca a murit Rox, posibil sa fie mafioti niste jucatori mai incepatori asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care si-au propus sa elimine pe cei mai cu experienta, caz in care tot nu-i bine ca presimt ca noapte viitoare mor io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma mai gandesc, revin |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai atunci am putea face apel la doftor sa ne salveze 'zana' experimentata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oare politia ce o face? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Lex a dat chix in prima ei experienta de mafiot. E posibil sa nu mai fi iesit din "palarie" cu acelasi rol. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asta daca nu vrea povestitorul s-o cuminteasca pe vecie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu oscilez intre Angel si Fanny (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
scorpi, mititel si suparat, de ce-ti suna tie a crima in serie. Ai informatii de la infractor? sau despre infractor?
Rozy, cu argumente, mamica! ca nu poate fi cineva vinovat "d'aia". (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Bon, doctoreasa nu-i logata pe invizibil, deci eu o tai de pe lista! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
hehe, uitati de strategia Lex&Szi, de acum cateva vieti: comunicare pe messenger. iar PMuri catre povestitor da doar cel logat invisibil.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roooooooooooooooooooooooooooooxi! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Prietena mea cea mai bunaaaaaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cine ti-a facut asta? Uita-te in ochii mei si spune-mi!...aaaa, nu mai ai ochi?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Doamne fereste! (cruce mare) ....si nici macar nu-ti placea pestele! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) O sa te razbun! Jur! |
|
|
![]()
|
|
Se vede treaba ca-s incepatoare! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie pare prea blanda ca sa ucida cu sange rece si sa mai puna si pesti morti langa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Pe de alta parte sunt multe persoane abia mutate in orasul nostru despre care nu stim mare lucru. Dr. wize sta cam mult plecata.. hm.... Fanny face multa galagie. Rozy ne-a dovedit ca trebuie sa fim foarte atenti cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angel cam tacuta fata de datile trecute. Sunt multe ipoteze ... Sa mergem la politie... trebuie sa ne spuna ceva. cat de cat Wize, ce tare esti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:10 PM |
|