![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Deci e prietena ta cea mai buna si, cu toate astea, abia acum vii s-o deplangi? Doftoreso, nu-ti sade bine! (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy vezi ca iar te pripesti la tras concluzii, nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Phili cam repede te-ai grabit tu sa o tai pe doftoreasa de pe lista (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stim ca esti incepatoare, dar asta nu inseamna ca nu te duce capu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu cred ca imi urmez primul instinct si zic ca mafiotii sunt dintre cei ce se dau incepatori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-i teama sa dau in verdict clar, ca am vazut ca am putere de a influenta masele si mai dau si io chix uneori, ca data trecuta cand am bagat-o pe Kalua la inaintare si o linsharam nevinovata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cetatenii sunt inmarmuriti. Nu le vine sa creada ca cineva i-ar fi putut dori raul unui exemplu de bunatate si corectitudine cum a fost Roxi. Prietenii, vecinii incearca sa isi revina din soc si sa incerce sa gaseasca raspunsuri la intrebari fara raspuns.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu zic ca Angel ar fi ucis-o,pt ca stia ce competenta e,si ar fi descoperit-o!
Cu cine mai stabilesti tu ordinea,auzi! Pai cu mafioata cealalta, acum ca Roxi nu-ti mai sta in cale. Pe Fanny o las pt tura a doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Io zic ca Anjelu' ar fi acceptat o provocare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
si eu ma gandesc ca Angel ne poate duce in eroare ca-i joc de incepatori, cel al mafiotilor. Cred ca se merge pe cuplul mafiot bun-mafiot rau. Ca macar unul dintre ei sa nu dea de banuit.
totusi sunt uimita ca razbunatoarea Scorpi nu spune si nu banuieste nimic. Sta chitic si asculta. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da,cum ar fi Angel si Philia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi s-a limpezit mintea acum...
Scorpi!!! Tu ai omorat-o! Am vazut o umbra noaptea trecuta, can ma intorceam de la cina petrecuta cu George Cloney ( (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ) intre vila mea si-a lui Roxi. Semana cu tine! Sa vina politistul, sa verifice urmele de pantofi de pe peluza dintre casele noastre. Ahhhhhhhhhhhhh, Roxi, iubita mea! Nici macar n-am apucat sa-ti povestesc cum fuse cu George! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Fanny te intorci impotriva mea, acum ca rozelul te banuieste si pe tine imediat dupa mine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma faci sa imi schimb ideile.
Io daca eram mafioata sincer o omoram pe rozelu prima ca ea ma banuieste mereu de lucruri rele by default si in plus sunt sigura ca ex-mafioata ei prietena Szi i-ar fi dat un rol important (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io oscilez amu intre Fanny si Dr wise Argumentul : Fanny nu ma banuia la inceput de nimic, apoi cand a vazut ca rozelu o banuieste ca e cu mine pe felie mafioata s-a intors repejor impotriva mea, semn ca are o strategie, deci nu e chiar un cetatean oarecare. Dr.wise o banuieste pe scorpi asa..tam nesam si e foarte foarte sigura de asta, si nu vad de ce. Doar daca ne zice ca e politistul si a intrebat de scopiresca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Astept sa vad ce aveti de zis in aparerea voastra, inainte sa mai votez pe vreun nevinovat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Razbunatoarea scorpi o baut cam multa visinata azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai, eu raman la prima mea banuiala ca tre sa fie cineva nou in sat. Philia sau doctoreasa. De acolo ar trebui sa incepem investigarile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:11 PM |
|