IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Fanny
post Jan 25 2009, 10:13 PM
Post #561

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Deci e prietena ta cea mai buna si, cu toate astea, abia acum vii s-o deplangi? Doftoreso, nu-ti sade bine! (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 25 2009, 10:14 PM
Post #562

Musafir

Rozy vezi ca iar te pripesti la tras concluzii, nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Phili cam repede te-ai grabit tu sa o tai pe doftoreasa de pe lista (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stim ca esti incepatoare, dar asta nu inseamna ca nu te duce capu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu cred ca imi urmez primul instinct si zic ca mafiotii sunt dintre cei ce se dau incepatori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi-i teama sa dau in verdict clar, ca am vazut ca am putere de a influenta masele si mai dau si io chix uneori, ca data trecuta cand am bagat-o pe Kalua la inaintare si o linsharam nevinovata.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 10:14 PM
Post #563

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Cetatenii sunt inmarmuriti. Nu le vine sa creada ca cineva i-ar fi putut dori raul unui exemplu de bunatate si corectitudine cum a fost Roxi. Prietenii, vecinii incearca sa isi revina din soc si sa incerce sa gaseasca raspunsuri la intrebari fara raspuns.

+Quote Post
rozy
post Jan 25 2009, 10:15 PM
Post #564

Musafir

Pai eu zic ca Angel ar fi ucis-o,pt ca stia ce competenta e,si ar fi descoperit-o!
Cu cine mai stabilesti tu ordinea,auzi! Pai cu mafioata cealalta, acum ca Roxi nu-ti mai sta in cale.
Pe Fanny o las pt tura a doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Jan 25 2009, 10:17 PM
Post #565

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Io zic ca Anjelu' ar fi acceptat o provocare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2009, 10:20 PM
Post #566

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

si eu ma gandesc ca Angel ne poate duce in eroare ca-i joc de incepatori, cel al mafiotilor. Cred ca se merge pe cuplul mafiot bun-mafiot rau. Ca macar unul dintre ei sa nu dea de banuit.

totusi sunt uimita ca razbunatoarea Scorpi nu spune si nu banuieste nimic. Sta chitic si asculta.

+Quote Post
rozy
post Jan 25 2009, 10:20 PM
Post #567

Musafir

Da,cum ar fi Angel si Philia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 25 2009, 10:22 PM
Post #568

Musafir

Mi s-a limpezit mintea acum...
Scorpi!!!
Tu ai omorat-o!
Am vazut o umbra noaptea trecuta, can ma intorceam de la cina petrecuta cu George Cloney ( (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ) intre vila mea si-a lui Roxi. Semana cu tine!
Sa vina politistul, sa verifice urmele de pantofi de pe peluza dintre casele noastre.
Ahhhhhhhhhhhhh, Roxi, iubita mea!
Nici macar n-am apucat sa-ti povestesc cum fuse cu George! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 25 2009, 10:23 PM
Post #569

Musafir

Deci Fanny te intorci impotriva mea, acum ca rozelul te banuieste si pe tine imediat dupa mine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma faci sa imi schimb ideile.

Io daca eram mafioata sincer o omoram pe rozelu prima ca ea ma banuieste mereu de lucruri rele by default si in plus sunt sigura ca ex-mafioata ei prietena Szi i-ar fi dat un rol important (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Io oscilez amu intre Fanny si Dr wise
Argumentul : Fanny nu ma banuia la inceput de nimic, apoi cand a vazut ca rozelu o banuieste ca e cu mine pe felie mafioata s-a intors repejor impotriva mea, semn ca are o strategie, deci nu e chiar un cetatean oarecare.
Dr.wise o banuieste pe scorpi asa..tam nesam si e foarte foarte sigura de asta, si nu vad de ce. Doar daca ne zice ca e politistul si a intrebat de scopiresca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Astept sa vad ce aveti de zis in aparerea voastra, inainte sa mai votez pe vreun nevinovat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 25 2009, 10:24 PM
Post #570

Musafir

Razbunatoarea scorpi o baut cam multa visinata azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mai, eu raman la prima mea banuiala ca tre sa fie cineva nou in sat. Philia sau doctoreasa. De acolo ar trebui sa incepem investigarile.

+Quote Post

465 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:11 PM