![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
I-auzi ma!
Acu' daca esti cetatean onorabil, esti banuit...ca esti prea cuminte! Hm...! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde ati mai auzit de catel cu pantofi? Ala incaltat era motan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Unde este Lexie totusi .. ca incepe si ea sa dea de banuit. Sa vina sa-si dea cu parerea. Si politia. unde e politia? ham ham. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu m-am intors impotriva ta, doar am spus ca ar putea sa nu fie chiar asa incepatori.
Nu cre ca-i Angel criminal in serie, mai degraba Scorpi, care joaca rolul cetateanului turmentat... de durere sau de bautura... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-s fomeie serioasa!
N-am timp de crime! Am avut programata o intalnire cu George, n-as si ratat-o nici daca murea impresarul meu! Eu oscilez intre Scorpi si Angel....sau amandoua? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ar putea face pereche buna... Hmmmm.....banuiesc ca scorpi a omorat-o, impinsa de angel...dark angel....cand bea, scorpi nu mai stie ce face. Parol! Am vazut-o o data batand cuie cu poseta in usa de la intrare. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
parca Georgel nu se intalnea cu femei serioase... cel putin asa scrie in ziarele de scandal. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Deci, Wise, tu spui ca scorpi emanipulabila rau la bautura! Scorpi, ce-ti mai amintesti din ce-ai facut seara trecuta? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, iara banuiti catalu saracu? Nu-i el cel mai bun prieten al omului? Hmhm?
Doctoreasa, cam repede ai sarit cu alibiul. Nu miroase bine. hmmm.. miroase a peste? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie mi se pare ca doctoreassa prea o acuza pe Scorpi...De unde atata siguranta?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, de unde atata siguranta? Vrea sa lase satu fara caini? (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, deci de ar aparea si Lexie odata ca io m-am cam hotarat pe cine votez, in lumina noilor dezvaluiri si momeli pe care io le-am aruncat si unii le-au muscat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lexieeeee |
|
|
![]()
|
|
Exista trei cazuri: fie e politai si a aflat, iar atunci e cazul sa spuna, fie e mafiot si vrea sa scape de hamham, fie ta cu batul pe orbeste, ca noi toti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:58 PM |
|