![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...pana la mine.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si cine-ti spuse ce-i place lui Gica, zis si ...(minte) mica?
Intreaba-ma pe mine! Scorpi, iti mai amintesti ce-ai facut aseara, dupa ce-ai ras toata damigeana de visinata? Spune! (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , wise.
LE: asta era inafara jocului ca ma distreaza rau de tot doftoreasa. Trebuia sa joace de mai de mult. Revenind la joc. In continuare o suspectez, asa nostima cum e. Dar tre sa ma mai gandesc. Sa mai vedem ce mai zic restul. Fanny, tu ce zici de doftoreasa? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpirescule ce sa intelegem noi din postarea asta? Cu tine e greu domle, ca te comporti suspect in orice imprejurare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
LE: Hai sa incercam sa nu ne mai editam posturile dupa ce a scris cineva, ca apoi nu se mai intelege nimic si uite asa tragem concluzii gresite. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
...despre doftorici. Daca e criminala, pana acum m-a pacalit.
a aparut si cetateanul Lexie (sorry ca ti-am dat sms la ora asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am crezut ca-i mult mai devreme) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca doftoru e not guilty. Ca prea are timp de inventat povesti haioase
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Innebuniti de durere, revoltati, cetatenii incep sa se acuze unii pe altii. Increderea pare sa fi disparut din orasul odata linistit, oras in care iti puteai lasa usa descuiata noaptea fara probleme. Sa fie Scorpi ucigasa cu sange rece, sa ii fi scos ea ochii lui Rox cu unghiile ei ascutite? Sau Dr Wise, vampa celebra care se iubeste cu staruri de film?
Toata lumea o asteapta pe Lexie pentru a incepe sa faca lumina in acest caz. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oooo, Doamne! Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat in lipsa mea! Am fost la cinematograf si cand am iesit de la film, lumea susotea pe la colturi. Am tot auzit numele Roxanei, m-am gandit ca a nascut, si cand colo, sa aud ca a fost ucisa....
Am ascultat zvonurile satului, am auzit opinii, insa nu stiu cine ar fi in stare de asemenea crima ingrozitoare. Nu as vrea sa nominalizez fara sa am o baza, insa am doua persoane pe lista de suspecti: doctoreasca si angel.... Mai astept un pic inainte de a-mi exprima votul. Roxxxiii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Te vom razbuna! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata. Nebunia tre sa inceteze
Votez Angel |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai nu le faceti viata usora mafiotilor, care evident ca dupa Rox incearca acum sa scape de mine, daca se poate fara sa isi pateze mainile lor cu sange.
Dar daca asemena cetateni orbiti de vaitaturile unora sunteti, atunci imi accept soarta. Pana una alta eu votez Dr Wise |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Atitudinea de 'prietenul omului' ma face s-o suspectez foarte tare pe Scorpi. Votez pe Scorpi.
Rog politaiul sa intrebe de Doftorici sau Poke. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:59 PM |
|