IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
dr_wise
post Jan 25 2009, 10:36 PM
Post #581

Musafir

...pana la mine.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si cine-ti spuse ce-i place lui Gica, zis si ...(minte) mica?
Intreaba-ma pe mine!
Scorpi, iti mai amintesti ce-ai facut aseara, dupa ce-ai ras toata damigeana de visinata? Spune! (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 25 2009, 10:40 PM
Post #582

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , wise.

LE: asta era inafara jocului ca ma distreaza rau de tot doftoreasa. Trebuia sa joace de mai de mult.

Revenind la joc. In continuare o suspectez, asa nostima cum e. Dar tre sa ma mai gandesc. Sa mai vedem ce mai zic restul. Fanny, tu ce zici de doftoreasa?

+Quote Post
angeldust
post Jan 25 2009, 10:42 PM
Post #583

Musafir

Scorpirescule ce sa intelegem noi din postarea asta? Cu tine e greu domle, ca te comporti suspect in orice imprejurare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

LE: Hai sa incercam sa nu ne mai editam posturile dupa ce a scris cineva, ca apoi nu se mai intelege nimic si uite asa tragem concluzii gresite.

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2009, 10:51 PM
Post #584

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

...despre doftorici. Daca e criminala, pana acum m-a pacalit.

a aparut si cetateanul Lexie (sorry ca ti-am dat sms la ora asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am crezut ca-i mult mai devreme)

+Quote Post
rozy
post Jan 25 2009, 10:52 PM
Post #585

Musafir

Eu zic ca doftoru e not guilty. Ca prea are timp de inventat povesti haioase

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 25 2009, 10:52 PM
Post #586

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Innebuniti de durere, revoltati, cetatenii incep sa se acuze unii pe altii. Increderea pare sa fi disparut din orasul odata linistit, oras in care iti puteai lasa usa descuiata noaptea fara probleme. Sa fie Scorpi ucigasa cu sange rece, sa ii fi scos ea ochii lui Rox cu unghiile ei ascutite? Sau Dr Wise, vampa celebra care se iubeste cu staruri de film?

Toata lumea o asteapta pe Lexie pentru a incepe sa faca lumina in acest caz.

+Quote Post
Lexie
post Jan 25 2009, 10:53 PM
Post #587

Musafir

Oooo, Doamne! Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat in lipsa mea! Am fost la cinematograf si cand am iesit de la film, lumea susotea pe la colturi. Am tot auzit numele Roxanei, m-am gandit ca a nascut, si cand colo, sa aud ca a fost ucisa....

Am ascultat zvonurile satului, am auzit opinii, insa nu stiu cine ar fi in stare de asemenea crima ingrozitoare.

Nu as vrea sa nominalizez fara sa am o baza, insa am doua persoane pe lista de suspecti: doctoreasca si angel.... Mai astept un pic inainte de a-mi exprima votul.

Roxxxiii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Te vom razbuna!

+Quote Post
rozy
post Jan 25 2009, 10:56 PM
Post #588

Musafir

Gata. Nebunia tre sa inceteze
Votez Angel

+Quote Post
angeldust
post Jan 25 2009, 10:58 PM
Post #589

Musafir

Bai nu le faceti viata usora mafiotilor, care evident ca dupa Rox incearca acum sa scape de mine, daca se poate fara sa isi pateze mainile lor cu sange.

Dar daca asemena cetateni orbiti de vaitaturile unora sunteti, atunci imi accept soarta.

Pana una alta eu votez Dr Wise

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2009, 10:59 PM
Post #590

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Atitudinea de 'prietenul omului' ma face s-o suspectez foarte tare pe Scorpi. Votez pe Scorpi.

Rog politaiul sa intrebe de Doftorici sau Poke.

+Quote Post

465 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:59 PM