IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
dr_wise
post Jan 25 2009, 11:02 PM
Post #591

Musafir

Oameni buni, sa nu care cumva sa-mi stricati rendezvous-ul cu Hugh Jackman, ca de abia il prinsei. In seara asta e musai sa ne vedem la "Magarul tavalit", o bomba cocheta din Ferentari.
Si eu cred ca angel e mintea diabolica! Ea a impins-o pe scorpi! Ea i-a adus lui scorpi visine, stiind ca avea pitita tuica aia batrana dupa calorimetrul din baie!
Ea eeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Pe ea!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jan 25 2009, 11:04 PM
Post #592

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Io votez dr Wise.

Si zic ca politaiul ar trebui sa intrebe de Anjel, ca am impresia ca ne cam duce de nasuc cu psihologia ei inversa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jan 25 2009, 11:05 PM
Post #593

Musafir

Mi-am reamintit vorbele auzite pe la colturi si cred ca Dr_wise este unul dintre mafioti. De Angel inca ma indoiesc si as avea pe altcineva in minte care ar putea fi fara probleme colega doctoresei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Inainte de a da votul meu final, vreau sa aud pledoaria doctoresei. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

(Fanny, nu-i nimic, nu-i tarziu, imi pare rau insa ca v-am tinut atata timp, a durat filmul mai mult decat credeam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 25 2009, 11:06 PM
Post #594

Musafir

Fanny, nu ma asteptam de la tine ...

Intr-adevar politistul ar trebui sa intrebe de wise si phillia, ca tare mi s-a parut ca phillia i-a tinut partea doctoresei. Ce mai doctoreasa ...

+Quote Post
angeldust
post Jan 25 2009, 11:07 PM
Post #595

Musafir

DA, keep dreaming Philia, ca oricum la noapte o sa mor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am mai avut io presimtiri din astea si s-au adeverit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpirescu mama, pai si dupa logica ta, Philia a votat-o pe colega ei mafioata Dr Wise? Sa speram ca nu esti tu politistu ca atunci nu ar fi de mirare de ce vor muri oameni nevinovati in continuare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Focus Focus!

+Quote Post
Philia
post Jan 25 2009, 11:12 PM
Post #596

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ei si cum ar fi sa fim doua incepatoare mafioate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 25 2009, 11:13 PM
Post #597

Musafir

Sau poate vrea sa ne induca in eroare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 25 2009, 11:20 PM
Post #598

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

cred ca doar votul lui rozy mai lipseste! pardon, a votat si ea.

Lexie, cred ca n-a apucat sa vina la urne. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 25 2009, 11:20 PM
Post #599

Musafir

Doamnele mele, stiu ca ma invidiati pentru viata mea amoroasa, dar e cazul sa va reamintesc ca seara trecuta am petrecut-o cu Gica (George Cloney), a aparut stirea in toare ziarele...poate nu ati citit inca "Cancan" sau "Atac":nusepoate: Voi ce lecturati dimineata la cafea? "Iubita locotenentului francez"?!
Daca citeati ziarele alea buneeeee, vedeati ca am purtat sandale.
Cum era sa las urme pe peluza cu sandalele, cand Geeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooorge (British accent) m-a carat in brate de la masina pana in...dormitor? (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Pe aleea principala, sa vada tot paparazzi care ma respecta!

This post has been edited by dr_wise: Jan 25 2009, 11:22 PM

+Quote Post
Lexie
post Jan 25 2009, 11:27 PM
Post #600

Musafir

Am auzit, am cantarit si am decis. Votul meu merge catre Dr_wise (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

[Urez noapte buna cetatenilor respectabili din orasul nostru iar mafiotilor le transmit ca o sa le vina poporul de hac. Ne sfatuim maine in zori, cu mintile limpezi, insa dupa o noapte plina de spaima... marturisesc ca voi dormi cu spray-ul paralizant sub perna.]

+Quote Post

465 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:38 AM