![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Orasul s-a impartit in doua tabere: o parte o acuza pe Angel, care pare prea intelingenta pentru a-i fi bine. Alta parte o acuza pe Dr Wise, care pretinde ca a intrat in inima si in patul lui Gica. De partea cui sa fie dreptatea? Cetatenii le asteapta pe Lexie si pe Scorpi sa isi exprime votul final.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mafioata sau nu, se pare ca doftoresa va pierde intalnirea de la Magarul tavalit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Poate m-am inselat in cazul ei, dar eu tot pe Scorpi o vad minte criminala, in ciuda atitudinii de cutu cumintel. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi ramane constanta pe pozitie: votez Dr. Wise
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am stiut de la inceput ca orasul asta e plin de neveste frigide!
Nu aveti decat sa ma bagati la inchisoare, voi fi mai in siguranta acolo. Dar veti descoperi maine dimineata o noua crima... Am voie sa-i dau un telefon lui Fane (Hugh->Hugica->Fanica->Fane (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )din inchisoare? Ma asteapta, fratilor, la "Magarul tavalit"!!! Habar n-aveti cu cat timp inainte trebuie sa faceti rezervare acolo. E mai tare decat "La Regalade"/ Paris. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cu 4 voturi impotriva, Dr Wise isi ia adio de la fundul lui George si de la bicepsii lui Hugh si ocupa un loc de onoare pe scaunul electric. In timp ce noaptea coboara peste oraselul agitat, cetatenii se retrag pe la cesele lor cu o singura intrebare in minte: s-a terminat cosmarul?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dupa o noapte agitatata, plina de cosmaruri, cetatenii se trezesc pentru a intampina o noua zi. In timp ce isi savureaza prima cafea a zilei, asculta stirile diminetii. La un moment dat, spre groaza tuturor, pe ecran apare:
STIRE DE ULTIMA ORA: Astazi la ora 5 dimineata, un pescar amator ce isi aruncase undita in raul de la marginea orasului, in speranta prinderii pestisorului de aur care sa-l scape din mizeria de viata in care traieste, a pescuit in schimb ceva mult mai neplacut si mai neasteptat: un cadavru de femeie, dezbracat complet si invelit in nailon. Cadavrului ii lipsea limba. Pescarul a recunoscut-o pe cetateana Rozy, o femeie de isprava a comunitatii, volubila si cu simtul dreptatii. Este clar vorba despre o crima cu sange rece. Cine sa fi fost asasinul? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Rozyyy? Limba? Oribil, absolut ingrozitor... Sa vina politia sa-si spuna parerea in acest caz cat mai repede.
Pare-mi-se ca de data asta ne confruntam cu niste criminali care vor sa transmita ceva, intai au scos ochii Roxanicii, apoi au taiat limba Rozelului. Vor sa ne sperie sa nu mai discutam, auzim, privim. Trebuie sa ne unim fortele sa-i prindem! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Criminalii se simteau amenintati de ea si probabil a considerat-o politai, pentru c-a fost foarte tacuta ieri.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot ce se poate sa fi fost Rozy politistul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu e bine, nu-mi place ce se intampla.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:19 AM |
|