IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Jan 26 2009, 09:56 AM
Post #611

Musafir

Fuck, ma temeam ca o sa se intample asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ca am zis eu ieri ca eu as fi omorat-o pe rozelu nu pe Rox, si ca sigur are un rol important (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Puii mei...vedeti ce ma faceti sa fac in disperarea de a ma apara? Am asmutit criminalul asupra lui rozelu si acum chiar ca sunt principalul suspect (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am cam muscat-o si io, ma duc sa ma spanzur.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 26 2009, 10:04 AM
Post #612

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Daca-ti mai amintesti ai cerut si doctorului sa te salveze. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu stiu daca a fost ca sa-l induci in eroare sau chiar te temeai pentru viata ta.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

totusi nu cred ca Szi te-ar fi numit mafioata. cuplul de criminali e format probabil din Scorpi si Poke.

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2009, 10:23 AM
Post #613

Musafir

tot ce se poate ca iar am linshat pe cineva nevinovat si criminalii sunt inca printre noi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Nu stiu de ce am impresia ca o sa raman cu gura cascata tura asta si aflu vreo bomba ceva de genul Fanny criminala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe tine te banuiesc ultima momentan dar trebuie sa mai citesc in spate sa mai fac niste calcule, ca am fost cam neglijenta tura asta, sa nu mai dau vreo perla iar.

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 26 2009, 10:35 AM
Post #614

Musafir

uf, saraca Rozy. Ce ne facem fara ea? Chiar credeti ca ea sa fi fost politistul si sa nu mai avem nici o sansa?

Hai sa nu fim pesimisti. Nu a intrebat nimeni de Philia?

Dupa mine Lexie inca nu-i suspecta. Avand in vedere ca Philia a votat totusi impotriva doftoresei... e posibil ca ambii mafioti sa fie inca printre noi? Cine ar putea fi perechea lui Philia? Fanny? Angel?

yay, o ajuns si scorpirescu saracu in a doua zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jan 26 2009, 10:44 AM
Post #615

Musafir

Dupa ce m-ati prins cu mata in sac data trecuta, m-am dat pe brazda si am zis ca meseria de mafiot nu-i pentru mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si eu o banuiesc pe Philia insatrebuie sa mai urmaresc ce se petrece pe aici ca sa fiu sigura cum votez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2009, 10:55 AM
Post #616

Musafir

QUOTE(Philia @ Jan 25 2009, 09:04 PM) *
Io votez dr Wise.

Si zic ca politaiul ar trebui sa intrebe de Anjel, ca am impresia ca ne cam duce de nasuc cu psihologia ei inversa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Deci io perechea lu Philia sigur nu-s, ca uite cum a asmutit politia pa mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar i-a ascutat politistul sfatul sa intrebe de mine? Sau sa fi intrebat de Philia. Sau si-a irosit incercarea intreband de Lexie care nu prea era suspecta? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ha? Astept iexplicatii. Polisitu nostru ori e tont ori e mort am io impresia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Citind in urma io cred ca Philia ori e mafioata, ori e doctoru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci mamica, daca esti doctoru, anunta-te inainte sa te linsham nevinovata. Ca prea ai avut o politica asa de mers la sigur si mi-ar parea rau sa te acuz, mai ales ca mi-ai luat aparerea la inceput, deci vreau sa vad ce ai de zis in your defence.

+Quote Post
Philia
post Jan 26 2009, 11:11 AM
Post #617

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Aoleu!
Saraca Rozy...cu ce le-o fi gresit ea criminalilor de au ciopartit-o in halul asta?
Mai dragelor, eu zau ca-s un simplu cetatean, fara casa, fara masa, si far-un loc de munca...vai di mini!
Dar cum n-am nici familie, nici nimic de pierdut, incerc sa dezleg itele...si sa ma gandesc si eu cat pot de logic-desi never n-am fost buna la asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -cine din satul nostru e capabil de asa ceva?

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2009, 11:18 AM
Post #618

Musafir

Ehhh hai lasa modestia deoparte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vrei acum sa ne convingi ca esti lipsita de logica? Io nu cred asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si cand ma gandesc ca tu ai fost ultima persoana care ai vazut-o vie pe Roxanici, nici doctoru nu esti (ceea ce eu banuiam dar se pare ca m-au inselat instinctele), ai avut tot jocul politica de mosquita muerta, va trebui mai mult de atat sa ne convingi ca nu esti demna de trimis la ghilotina (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Fanny nu stiu de ce dar ceva ma roade sa te banuiesc nitel si pe tine. Ca prea te-ai comportat altfel in tura asta, ai acuzat de la bun inceput pe toata lumea, si daca iti citesti postarile o sa vezi ca te-ai cam inclinat dupa cum a batut vantul : cand cineva era banuit il banuiai si tu in speranta sa iasa mai repede probabil, m-ai banuit si pe mine dar dupa ce ai vazut clar ca eu nu te banuiesc te-ai sucit si m-ai transformat in aliat, ai zis de rozy ca tu crezi ca era polistist si ca s-au simtit criminalii amenintati de ea (deci posibili sa fie chiar motivul pt care i-ai venit de hac).....nu stiu...ceva nu pushca in povestea ta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 26 2009, 11:19 AM
Post #619

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Dintre vorbitoare, doar doua s-au dat mici, nevinovate si si-au plans soarta: Scorpi si Philia. Sunt tentata sa cred ca cel putin una dintre ele e vinovata. Daca vreuna dintre ele e doctor sau politist, si-ar fi asumat un rol mai activ. Cel putin acum, cand suntem doar 5 in joc.
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2009, 11:29 AM
Post #620

Musafir

Deci cetateni, sa ne concentram, astept sa aud idei a la Poirot si de la voi, ca io nu mai imi asum responsabilitatea pt omorat oameni nevinovati.
Eu am acuzat pe Philia si am dubii la Fanny, astept sa se apere fiecare si astept sa aud si de la voi acuzatii cu logica, cat de cat.

+Quote Post

465 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 06:44 AM