![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Buon!O sa va para rau daca ma linsati, ca o sa va bantui! Buhuhu!
So, sa spun ce am de spus in apararea mea, ha? 1-daca as fi fost criminal n-as fi atras atentia asupra mea, agitandu-ma ca o musca fara cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2-apoi nu m-as fi razgandit de atatea ori asupra cui cred ca-i criminalul si as fi incercat sa asmut lumea impotriva unui singur individ. Si acus sa ma gandesc logic si sa spun cine cred io ca ar putea fi criminalul: a)Anjelu' -care, dupa mintea mea ar fi trebuit sa fie ucisa asta noapte, ca prea mult a agitat apele si stie toata lumea ca ea are experienta cu anchetele. Si tot se plangea ea, ca vai, ca io mor, ca mi-au omorat-o pe Roxi, cu cine mai complotez eu sa descoperim cine-i criminalul, tralala! Parca prea ne joaca pe deste! b)Fanny- care tot instiga lumea impotriva lui scorpi si mai nou, vad ca si impotriva mea. Oare nu o face doar ca sa se acopere? c) Scorpi- ca s-a cam jeluit pe aci, dar mai mult nu s-a implicat... Iar asupra lui Lexie am mari dubii ca ar fi implicata...inca nu stiu ce sa zic...mai videm! Deci hai sa catam unde trebuie si sa nu ne luam dupa aparente! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi Philia, mie tocmai ca mi se pare ca nu te-ai prea agitat. Si asta e cea mai buna politica atunci cand esti cu musca pe caciula, sa mergi pe burta si sa votezi si tu ce voteaza altii atata vreme cat nu e vorba de tine.
Io cred ca ai nostri mafioti sunt mai perversi decat prevede legea. Motivul pt care nu am murit eu azi noapte e f simplu dupa parerea mea : rozy probabil era politist, ca si eu am banuit-o si era mult mai important pt mafioti sa scape de politist decat de mine ca am gura mare si in plus puteau sa ma acuze apoi pe mine, ca tot am zis ca as fi omorat-o pe rozelu. Mi se pare ca mai suntem 5 persoane, deci daca mai sunt ambii mafioti si tura asta votam pe cineva nevinovat castiga mafiotii. Eu una votez Philia, sunt aproape sigura, si in cazul in care cumva printr-o minune nenea politaiul nu a murit rog sa intrebe de Fanny. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ufff, dificil moment (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Deci e acum ori niciodata.
Si eu inclin sa cred ca Philia este unul dintre mafioti, asadar o sa o votez pe ea. Vot Philia. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Big mistake, Angel! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ai votat impotriva cetatenilor! Deci chiar daca nu esti mafioata, poti fi considerata de-a lor! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Eu tare te banui pe tine ca ai participat la matrasirea Rozelului si acu' te dai nevinovata! Dar inca n-am dovezi sa te acuz! Da' intuitia mea asa imi spune! Insa Fanny imi ridica mari semne de intrebare (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) Sau Scorpi? Mai astept (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si sper sa nu fiu io aia arsa pe rug.... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu inteleg logica Philiei. Mai intai a spus de Wise ca nu-i vinovata, dar ca o suspecta pe Angel (vezi acuzatia ca ne joaca pe degete) si avea niste dubii asupra lui Scorpi. La final pe ea a votat-o pe dr wise.
Votez Philia |
|
|
![]()
|
|
Hm...exact ce spuneam legat de logica mea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si de faptul ca banuiesc pe toata lumea da' n-am dovezi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am votat doctoreassa ca mi s-a parut suspecta si m-am gandit ca faptul ca nu era invizbila era o strategie! O sa va para rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Io votez Fanny ca am impresia ca 'matza blanda' zgarie rau! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cetatenii revoltati s-au modibilizat si au luat ancheta in propriile maini in lipsa politiei, care a adormit probabil cu capul pe volan si cu mainile bagate pana la cot in gogosi. Banuielile se indreapta incet dar sigur spre cetateana Philia, care nu poate prezenta un alibi destul de puternic incat sa indeparteze suspiciunile
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai si eu is aproape sigura ca Philia are ceva de ascuns. Votez Philia!
Si ma rog sa nu ma fi inselat cum m-am inselat in tate turele pana amu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Wrong! Wrong! Wrong!
Am dreptul macar la o ultima dorinta? Ca daca da, atunci aia ar fi sa fie Fanny mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma duc sa imi pregatesc coliva! (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) macar mor fericita! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Acestea fiind zise, judecata se incheie cu o decizie unanima din partea cetatenilor. Philia va fi executata in piata publica.
Incet, incet, toata lumea se retrage spre casa, sperand ca noaptea aceasta vor dormi, in sfarsit linistiti. In dimineata zilei urmatoare, orasul este pustiu. Fanny, singurul cetatean nevinovat ramas in viata descopera ingrozita cadavrul lui Lexie, rastignit in fata portii ei. Avea mainile taiate. Inca o data, mafia a triumfat in micul orasel sicilian. Fanny, despletita si cu mintile ratacite, dispare din oras. Mafia ia in stapanire orasul. The dark age begins! (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif) ---- Au interpretat: - Rox, politistul ghinionist si mama eroina, care a fost bunghit din prima de catre smecherii mafioti. - Dr Wise, vampa orasului, linsata fara a fi avut alta vina decat aceea de a fi iubit prea mult…si pe prea multi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - Rozy, cetatean nevinovat care si-a bagat nasul prea adanc in oala mafiotilor. - Phili, cetatean nevinovat linsat datorita schemelor abile de manipulare ale mafiotilor - Lexie – ultimul crima cu sange rece comisa in linistea noptii. - Fanny – doctorasul care a avut noroc cu carul, a scapat din mainile mafiotilor, dar a trebuit sa fuga apoi dintr-un oras luat in stapanire de LA FAMIGLIA - Angeldust si Scorpi – mafiotii cu sange rece care si-au jucat atat de bine cartile incat acum sunt stapani peste unul din cele mai frumoase orasele siciliene. Pustiu, dar... frumos! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:04 AM |
|