IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Philia
post Jan 26 2009, 12:31 PM
Post #631

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eh...m-am inselat eu in ceea ce o priveste pe Fanny, da' pe Anjel am bunghit-o!
Pacat!
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Jan 26 2009, 12:31 PM
Post #632

Musafir

Ptiiii, drace! Pe Angel asa am banuit-o si parca vroiam sa o votez si apoi ma tot razgandeam. Pe scorpi nicidecum nu am banuit-o (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E clar, voi aveti stofa de mafiot, eu nu prea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bravos!

E momentul sa fie scorpirescu mic si vorbaret povestitor, sunt tare curioasa ce ar inventa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Lexie: Jan 26 2009, 12:32 PM

+Quote Post
rozy
post Jan 26 2009, 12:33 PM
Post #633

Musafir

Nu va zisei ca Angel e killer? Sa nu ma ascultati (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2009, 12:41 PM
Post #634

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce dragute ati fost toate

Nu mi-a placut deloc sa fiu mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu si scorpi ne tot plangeam amandoua soarta pe mess. Dar culmea ca ne-am descurcat binisor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pe Rox a trebuit sa o matrasesc din prima ca o banuiam ca e politist si eram sigura ca daca nu din prima, din a doua tot intreaba de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oscilam intre ea si rozy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jan 26 2009, 12:49 PM
Post #635

Musafir

Frumos jocu'! Felicitari invingatoarelor!

Io cand am vazut ca-s moarta din prima, fiind si politist, mi-am dat seama imediat ca Angelu' face parte din mafioti. In prima tura am intrebat de Fanny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Urmarindu-va jocul am ghiciti cine-i si mafiotul nr 2.
Dar ce-ati avut domne cu pasionala Dr_wise? Si Poke a intuit ea ceva.

Rog povestitorul urmator sa aiba grija pe cine pune politist, ca-i aproape un facut sa moara din prima: Lexie, la primul joc, Scorpi, la jocul 3 si eu la jocul 4.
E pacat sa nu ramana pionii principali macar prima tura.

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 26 2009, 12:51 PM
Post #636

Musafir

hihi, eram sigura ca nu avem nici o sansa. Eu pentru ca mereu am fost banuita printre primii si ucisa cu bestialitate (dar m-am razbunat, na) si angel pentru ca asa atrage ea mereu atentia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Anyway. Io nu cred ca-s buna de povestitor, n-am nici cea mai vaga idee ce sa inventez, si chiar ma gandeam sa mai stau o tura pe tusa ca ii destul de greu la mine in timpul zilei. Daca vrea alticineva sa fie povestitor eu nu ma supar. Dar daca nu vrea nimeni si insistati nu va las balta si incepem diseara (daca se aduna lume) .. dar nu va asteptati sa am povesti deosebite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szi..bravo, mi-au placut povestile tale.

scorpirescu fuge sa mai si lucreze (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 26 2009, 12:56 PM
Post #637

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pe Wise au matrasit-o pentru ca ea a fost printre primele care au zis ca Angel si Scorpi sunt mafioatele. Iar Rozy si-a furat-o din acelasi motiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 26 2009, 12:58 PM
Post #638

Musafir

Lexie vrei tu povestitor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jan 26 2009, 01:01 PM
Post #639

Musafir

Vreau, sar'na, dar sa stiti ca s-ar putea si eu sa mai lipsesc cate un pic. Cat sunt pe drumul spre casa si daca am ceva urgent de facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 26 2009, 01:01 PM
Post #640

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Oricum, ca sa-mi motivez alegerile:
Angel si Scorpi tocmai pentru ca vroiam sa le vad in actiune de partea celor rai. Scorpi saraca si-a luat-o din prima de fiecare data, i-am dat ocazia sa se razbune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rox - s-a plans ca vrea sa mai fie omorata si printre primele, asa ca am facut-o politist. Ca stim deja ca astia si-o iau in freza primii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fanny - am facut-o doctor pentru ca ar fi facut o echipa buna cu Rox, daca ar fi supravietuit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:14 PM