![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Atunci pe maine dimineta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca ve mai trebuie un om pentru azi ... ma pot baga eu, dar pana diseara sau pana dimineata pe la 10-11. Numai daca e de musai ma bag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa nu stati in loc.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pot oricand. Deci raman acolo pe lista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand vom fi destui, anunt. Daca va retrageti sau doriti sa va inscrieti, PM me (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jocul se amana pana miercuri, probabil, pentru ca multi dintre cetatenii de vaza ai orasului nu pot fi prezenti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu m-am intors. Deci poti sa ma reconsideri printre inscrisi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai fratilor, ne mai adunam la joc sau o sa devina un joc de weekend>?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma bag, dupa cum va spuneam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Lex, ia mai fa o contorizare acilea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am retrimis confirmarea.
La mine e problema cu netul dupa ora 17, asa ca daca jucam acum, e bine. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana acum sunteti 5, astept si raspunsurile fetelor, le-am dat mesaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:43 PM |
|