![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana la urma te-au omorat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Imi sterg lacrimile cu maneca de la bluza si tot nu pot usca ochii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
OMG! Szimzi zisa "Matroana" matrasita in propriul ei birou? Cum e posibil? Unde erau bodyguarzii? Doctorul personal? Nimeni nu a auzit nimic? E imposibil.
Si pana de paun...sa fie oare un semn? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las Eladies este profund marcat de moartea Matroanei Szimcsi. Ancheta politiei este probabil in desfasurare, se fac masuratori, se cauta cartusul glontului si se analizeaza dovezile, inclusiv pana de paun. Politistul ce coordoneaza acest caz va trebui sa dea un comunicat de presa legat de aceasta crima teribila.
Cine poate fi invinuit de moarte frumoasei Szi? Un client, un asociat, o rivala, un necunoscut? (IMG:http://www.marketingzone.co.uk/consultancy/images/feather-r.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo intotdeauna a fost un CETATEAN onorabil.Din cate stiu eu,de ceva timp juca pe datorie la cazinou la Szi; Sa o fi transformat datoriile in MAFIOT? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda...chiar ma gandeam si eu la Cetateana TEO care de atatea ori a murit nevinovata incat probabil acum abia apuca momentul sa se razbune (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bai, deja intru la pareri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De ce tot timpul trebuie sa fiu in cardasie cu Szi? De unde si pana unde? Alte legaturi chiar nu se pot face?
Chiar nu pot plange pentru o buna prietena fara sa fiu suspectata? Ce-aveti cu mine? V-am facut ceva? Rozy, te grabesti, ca de fiecare data, sa arati cu degetul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragi cetateni, niste treburi urgente ma obliga sa parasesc Las Eladies (nu, nu nasc, doar ma duc la doctor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Revin in cca 2 ore, cand sper ca pana de paun a dezlusit un prim indiciu asupra celor ce-au ucis-o pe cea care ne-a facut cunoscut orasul peste mari si tari.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Eu banuiesc ca aparent respectabila cetateana Angeldust este in secret dependenta de jocurile de noroc (lucru indicat discret si de avatarul personal), petrecand nopti intregi in stabilimentul recent-raposatei zimzi a intrat in criza financiara si a fost nevoita sa recurga la crima pentru a-si acoperi datoriile. (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehhhh esti un infidios (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Repede sa ma banuiesti tu pe mine pt ca am zis ca esti primul pe care il voi banui. How unoriginal (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragi cetateni, bunica-mea urla ca e frigiderul gol,asadar trebuie sa plec la billa.Nu votez deocamdata, va las pe voi minti luminate, sa elucidati misterul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 11:41 AM |
|