![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau doctorul hotaraste pe cine salveaza?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu imi disecati fraza, extrapolam putin la potisti in general si dramatizam! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctorul salveaza doar noaptea, nu dintre cei propusi pt eliminare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Daca scopri voteaza pe atcineva, atunci o luam de capat cu voturile pana ajungem la un consens (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragilor, pana la aparitia Scorpireascai, io ma retrag la un somn mic.
Mentineti spiritul civic! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa,deci doctorul poate sa-l salveze din mana criminalilor,dar nu si din mana cetatenilor
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asa se pare! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Atunci, God bless our doctor! Si sa speram ca nu se numara printre nominalizati!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
sau a fost omorat :|
|
|
|
![]()
|
|
Sau nu a fost omorat! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Doctorul alege pe cine salveaza inainte de toata intamplarea. Daca nimereste sa salveze pe cel care e vizat pentru viata de apoi de catre mafioti, atunci persoana scapa cu viata.
Ce linistita e Roxana. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca m-am grabit sa ma razgandesc. Mai bine ramaneam la prima votare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu pot sa nu observ ca in afara de mine si Rozy, care ne-am agitat ca un pepsi fara dop, restul lumii e calma rau. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Lasa ca va vine si voua randul! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Va vad eu atunci pe unde scoateti camesa! Si cand ma gandesc ca Lexie mi-a vorbit asa frumos de toate... Doamne, cata nedreptate! Tocmai ea a trebuit sa moara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi-am amintit ceva: am vazut-o aseara pe Chinte ca susotea cu Roxana chiar in fata casei lu Lexie. Avand in vedere ca se cunosc foarte bine si sunt si vecine, cred ca nu e greu sa ne imaginam cum s-au aliat impotriva bietei Lexie. Ce face invidia din oameni (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Stiam ca au un ghimpe impotriva lu Lexie(mai ales de cand a ales sa se imbrace mult mai sexy si feminin), dar chiar sa o omoare? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Stiti ce personaj lipseste? Un avocat. Ar putea aduce argumente pro si contra fiecarui participant. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Politistul e mort, altfel ar fi dat o mana de ajutor.
Mie Roxana si Scorpi imi par cel mai putin suspecte in mometul asta,si chair cred ca una din ele ar putea fi doctorul Chinte e suspecta pt ca a s-a scuzat aducand in discutie autorul Sweet parca suspecta si nu prea prin absenta Iar Teo si Szi ar parea suspecte,fiind aliate Cam atat am eu de zis |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:49 PM |
|