![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cetatenii orasului Las Eladies par atat de prinsi cu treburile zilnice incat uita ca in oras s-a comis o crima ingrozitoare al carei autor trebuie descoperit.
Oare ce continea plicul disparut din seif si care este adevaratul motiv al crimei? Nume importante ale orasului incep sa se acuze, suspiciunile incep sa apara... Totul pare a fi ca intr-un joc de ruleta, nu stie nimeni asupra cui vor cadea primele suspiciuni care vor duce la linsarea acestuia. (IMG:http://www.mayer-roulette-strategy.co.uk/img/roulette2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
deci eu nu stiu ce sa cred. Teo, care de fiecare data a fost matrasita pe nedrept e acuzata din nou. nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb daca nu cumva de data asta chiar are legatura cu crima. in acelasi timp, scorpi si phillia par a se ascunde prin boscheti, nici urma de ele. ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
sunt dumb, nu stiu cum oi fi vazut eu ca joaca si Phillia :| |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, frate, nicicum nu putem sta linistiti in orasul asta.
Mi se pare mie sau unii au sarit prea repede si inversunat cu acuzele. De aceeaa Invisible mi se pare mie in momentul asta foarte suspecta dupa cum a sarit la gatul lui Angel. Ma indoiesc profund ca Anjgel ar rezista doua ture pe postul de criminal cu sange rece. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Plus ca nimeni nu l-a _vazut_ pe criminal. Sa fi fost asa de felul lui mai invizibil? Tind sa fiu de accord si cu Rozy ca prea linistita a fost pana acum Teo... Sa nu o roada ceva frustrari si sa nu mai stie de ea noaptea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scorpi e la munca, bre.. Clasa muncitoare tre sa isi faca treaba, sa aiba si ei ce pune pe masa seara. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Uite cine vorbeste (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu zic sa opriti aruncatul cu noroi si sa vedem un pic de mafiotii astia care ne omoara cu zile. Prima data pana de paun, acum un plic misterios...Dar de unde si pana unde plicul? Si de ce numai el? Inseamna ca cineva care stia de existenta lui a pus la cale treaba asta. Cineva imbracat in costum popular poate? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Am o banuiala cum ca jumatatea criminala a (inca) onorabilei cetatene Angeldust incearca sa arunce praf in ochi opiniei publice justitiare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De acord cum ca nickul meu nu este unul din cele mai de incredere in contextul acestei crime, dar fiind de multa vreme luat nu poate fi pus la indoiala faptul ca in acest moment "legatura" lui cu cazul crimei nu este decat o coincidenta pe care partea criminala incearca sa o exploateze in propriul avantaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) PS: Suspect pls (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce vorbesti tu ca la carte...
Nu cumva esti politai? Pai daca sti ceva, zi-ne si noua. Poate de data asta castigam noi razboiul cu mafia. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DA, si eu cred ca invizibilu e politist, dar unul prost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rog criminalii sa il matraseasca la noapte ca pe mine ma tenteaza si nu am cum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Invi strege urmele de gogosi de la gura si concentreaza-te pe gasirea adevaratilor criminali! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Eu cred ca o votez iar pe TEO (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E asa draguta, de fiecare data reuseste sa ma convinga ca ea e criminalu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si eu tot pe Teo o votez, nu stiu de ce dar imi pare foarte suspecta. daca si de data asta gresim, sa imi fie cu iertare, o sa fie un semn sa n-o mai votez in vecii vecilor.
|
|
|
![]()
|
|
Orice as face, orice as zice, tot nu va pot scoate din ale voastre (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dati vina pe un om nevinovat si mai puteti dormi noaptea? Rusine! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Vreau mai multe detalii, vreau sa aud voi cum va dezvinovatiti. Hai, sa vad! Cum va probati nevinovatia? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
tentativa evidenta de a te plasa in randul cetatenilor onorabil a fost notata dar eu personal nu o pot accepta ca si adevar, cetatean angeldust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Probabil ca voi fi urmatoarea victima, dar macar post mortem imi veti da dreptate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 01:03 PM |
|