![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yep, e suspecta. Sunt alaturi de voi cu votul meu: votez Teo.
Cred catu esti aia care tre sa ne convingi de nevinovatia ta, Teo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu votez Teo
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
eu o votez pe Angeldust. Nu stiu de ce o votati pe Teo, dar eu personal sunt convins ca omorati un om nevinovat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da?
Ia spuneti atunci de ce voi doua (Rozy si Scorpi) nu mai aveati voie in cazino? Cu ce ati suparat-o pe Szi? S-aud! Si d-soara Agelica, mataluta ce ai de ascuns? Invi si chinte ati uitat cand ati venit la mine dupa bani pentru ca ati pierdut tot la table, inclusiv alocatia copilului? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De Roxana ce sa mai zic? Se ascunde in spatele mastii de mamica in devenire (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa, votati-ma pe mine! Ce ma bucur! Ma bucur ca mafiotii o sa mai omoare pe cineva. Oare cine urmeaza? Sa va temeti si de umbra voastra! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo mama si Invisible ce va mai feriti si aparati una pe alta. hmhmhm
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, deci votez TEO . Io nu ma dezvinovatesc de nimic, ca doar mintea ratacita a invizibilului ma poate considera vinovata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
frumoasa incercare, partenero (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dar poate ai si dovezi care sa o sustina in afara de sunete menite doar sa induca in eroare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E a doua oara cand incerci sa abati atentia de la angel (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cu Scorpi am tras o betie la cazino, am facut show acolo, si Szi ne-a rugat sa incetam,ca isi pierde clientela. Asa ca ne-am mutat cu showurile si betiile intr-un club (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Si eu rama tot la Teo |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fac apel la doctor, ca este om cu carte si gandeste(nu ca altii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ), sa ajute un om nevinovat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
De asemenea, fac apel la oamenii cinstiti ca si mine: deschideti ochii! Nu va lasati dusi in eroare de vorbe mincinoase! Eu sunt un om simplu si nevinovat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Va las, intru intr-o sedinta ce promite a se prelungi la infinit. Sper ca pana maine dimineata sa va vina mintea la cap si sa ganditi cu capul nu cu fundul. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi ca preocupata fiind sa iti salvezi pielea si sa faci apel la doctor care chiar nu are cum si cu ce sa te ajute, ai uitat sa votezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca stii ca dispari te rog sa iti exprimi votul!
Io astept sa vad ce ne zice Rox si cum voteaza, ca tocma s-ar putea sa imi schimb votul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) I might just had a revelation. Ca daca toata lumea a votat Teo, (mai putin invizibilul pe care chiar nu cred ca il puse Lexie mafiot ca ar fi prea sec) atunci ma intreb care este partenera lui TEO? Deci mai a ramas Rox de votat nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 08:17 PM |
|