IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
scorpirescu
post Jan 29 2009, 02:11 PM
Post #711

Musafir

Yep, e suspecta. Sunt alaturi de voi cu votul meu: votez Teo.

Cred catu esti aia care tre sa ne convingi de nevinovatia ta, Teo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Jan 29 2009, 02:16 PM
Post #712

Musafir

Si eu votez Teo

+Quote Post
invisible
post Jan 29 2009, 02:20 PM
Post #713

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

eu o votez pe Angeldust. Nu stiu de ce o votati pe Teo, dar eu personal sunt convins ca omorati un om nevinovat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 29 2009, 02:26 PM
Post #714

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Da?
Ia spuneti atunci de ce voi doua (Rozy si Scorpi) nu mai aveati voie in cazino? Cu ce ati suparat-o pe Szi? S-aud!
Si d-soara Agelica, mataluta ce ai de ascuns?
Invi si chinte ati uitat cand ati venit la mine dupa bani pentru ca ati pierdut tot la table, inclusiv alocatia copilului? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
De Roxana ce sa mai zic? Se ascunde in spatele mastii de mamica in devenire (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Asa, votati-ma pe mine! Ce ma bucur! Ma bucur ca mafiotii o sa mai omoare pe cineva. Oare cine urmeaza? Sa va temeti si de umbra voastra!

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 29 2009, 02:28 PM
Post #715

Musafir

Teo mama si Invisible ce va mai feriti si aparati una pe alta. hmhmhm

+Quote Post
angeldust
post Jan 29 2009, 02:30 PM
Post #716

Musafir

Mda, deci votez TEO . Io nu ma dezvinovatesc de nimic, ca doar mintea ratacita a invizibilului ma poate considera vinovata. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
invisible
post Jan 29 2009, 02:33 PM
Post #717

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

frumoasa incercare, partenero (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dar poate ai si dovezi care sa o sustina in afara de sunete menite doar sa induca in eroare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E a doua oara cand incerci sa abati atentia de la angel (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 29 2009, 02:35 PM
Post #718

Musafir

Eu cu Scorpi am tras o betie la cazino, am facut show acolo, si Szi ne-a rugat sa incetam,ca isi pierde clientela. Asa ca ne-am mutat cu showurile si betiile intr-un club (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Si eu rama tot la Teo

+Quote Post
Teocris
post Jan 29 2009, 02:35 PM
Post #719

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Fac apel la doctor, ca este om cu carte si gandeste(nu ca altii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ), sa ajute un om nevinovat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
De asemenea, fac apel la oamenii cinstiti ca si mine: deschideti ochii! Nu va lasati dusi in eroare de vorbe mincinoase!
Eu sunt un om simplu si nevinovat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Va las, intru intr-o sedinta ce promite a se prelungi la infinit. Sper ca pana maine dimineata sa va vina mintea la cap si sa ganditi cu capul nu cu fundul.

+Quote Post
angeldust
post Jan 29 2009, 02:47 PM
Post #720

Musafir

Vezi ca preocupata fiind sa iti salvezi pielea si sa faci apel la doctor care chiar nu are cum si cu ce sa te ajute, ai uitat sa votezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca stii ca dispari te rog sa iti exprimi votul!

Io astept sa vad ce ne zice Rox si cum voteaza, ca tocma s-ar putea sa imi schimb votul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) I might just had a revelation.
Ca daca toata lumea a votat Teo, (mai putin invizibilul pe care chiar nu cred ca il puse Lexie mafiot ca ar fi prea sec) atunci ma intreb care este partenera lui TEO? Deci mai a ramas Rox de votat nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 08:17 PM