IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Jan 29 2009, 10:17 PM
Post #741

Musafir

Okeeeyu deci am elucidat cazul asa ca pot sa imi asum un mare risc si sa spun ca eu sunt politistul. Tananananammm

In primul rand il astept pe invizibilul cu scuzele de rigoare, in genunchi si plangand.

Lasand asta deoparte, sa trecem scurt si la obiect la detaliile anchetei.

In prima seara am intrebat de invizibilul daca e mafiot si nu e, e un biet cetatean amarat si derutat. Motiv pt care nici nu l-am acuzat de nimic desi avea un comportament dubios, dar asta e comportamentul lui obisnuit pana una alta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Apoi am acuzat-o pe Teo si tare mi-e teama ca am ucis-o nevinovata. Dar m-a indus in eroare Rox care ea n-a votat-o pe TEO si doar ea si Invi nu o votasera, deci am presupus ca ea cu Teo sunt mafioatele.
Surpriza a venit in a doua seara cand am intrebat de Roxanici si se pare ca nici ea nu e mafioata. :|
Deci luand prin excludere mai raman Rozy si Chintesenta. Et voila. QED.

Rog doctorul daca mai e in viata sa ma salveze in noaptea care vine.

Rox si Invi va indemn la cooperare sa ne decidem pe cine votam prima oara, Rozy sau Chinte.?

Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jan 29 2009, 10:27 PM
Post #742

Musafir

Good point Angelu'!

Eu raman la Chinte, pe care-am mirosit-o inca de ziua trecuta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 29 2009, 10:30 PM
Post #743

Musafir

Da...am fost si eu politist odata. Aplici tehnica mea?
Eu zic ca erai mana in mana cu Teo, si acum recurgi la o metoda disperata ca sa te salvezi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (adica ca sa castige jocul mafiotii)
Roxi,tu stii bine ca ai mai crezut odata "politistul", si a fost nasol
Votez Angel

This post has been edited by rozy: Jan 29 2009, 10:39 PM

+Quote Post
angeldust
post Jan 29 2009, 10:38 PM
Post #744

Musafir

Da da...recurgi tu la o metoda disperata sa dregi busuiocul.
Dar spre deosebire de tine eu m-am anuntat politist f devreme in joc, cand nu as avea de unde sa stiu sigur ca politistul a murit.
In plus am dat nume concrete de cine am intrebat si nu e mafiot. As risca f mult daca de exemplu Rox sau Invi ar fi politistul de fapt nu crezi?

Asa ca jos cu gargara, o sa pierderi tura asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In plus ma acuzi ca eram mana in mana cu TEO pe care eu am votat-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) That's absurd and stupid, tocma te dasi de gol (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jan 29 2009, 10:43 PM
Post #745

Musafir

Lucrurile incep sa se aseze in Las Eladies. Din cate se pare, politistul responsabil cu investigarea celor 2 crime a iesit la rampa pentru un comunicat de presa.

"Dupa analiza dovezilor si interogarea apropiatilor matroanei, toate indiciile ma conduc spre Rozy si Chintesenta."

Din surse confidentiale am aflat ca pana de paun a fost unul dintre cele mai importante indicii in acest caz insa politia nu a vrut sa dea mai multe detalii.

Criminalistul a dat publicitatii si continutul plicului misterios care a pus pe jar intreg poporul: un set de poze si o scrisoare. Nu cunoastem inca masura in care aceste dovezi au condus la pista anuntata de politie, insa se pare ca Szimcsi era implicata in traficul de diamante, cunoscute si drept "blood diamonds".

(IMG:http://www.amnesty.org.hk/UserFiles/Image/abc/conflict_diamond/5529_web.jpg)

(IMG:http://www.topnews.in/files/diamonds.jpg)

+Quote Post
rozy
post Jan 29 2009, 10:45 PM
Post #746

Musafir

Pai cand ai vazut ca Teo are majoritatea voturilor,si oricum nu ar fi scapat,ai votat-o si tu ca sa induci in eroare. Been there,done that (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jan 29 2009, 10:49 PM
Post #747

Musafir

Diamantele, prietenele femeilor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Szi, n-ai stiut ca-ti risti viata implicandu-te in astfel de afaceri?

Rozy, vezi ca esti suspecta. Ai intrat in gura lupului. Nu stiu cum ne mai convingi sa te scoatem de acolo. Zic ca-i cazul sa te apuci sa-ti faci testamentu' (adica cui lasi lingourile furate de la Szi). Si colaboratoarea ta Chinte are si ea zilele numarate.

+Quote Post
angeldust
post Jan 29 2009, 10:49 PM
Post #748

Musafir

As fi putut sa il acuz pe invizibilu ca e in cardasie cu Teo si sa il votez pe el, mai ales ca si el ma votase. Dar nu am facut-o pt ca stiam ca nu e mafiot ca intrebasem de el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In fine eu zic sa va sinucideti si tu si chinte and save yourself from the public disgrace (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 29 2009, 10:54 PM
Post #749

Musafir

Eu zic sa o analizezi si pe Angel putin (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Repede,vrea sa va stranga in jurei,sa va convinga ca sa razbeasca ea pana la final (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jan 29 2009, 10:56 PM
Post #750

Musafir

Rozel, slabe sanse sa te mai cred om onest dupa ce m-ai tocat pe la spate acum vreo 2 jocuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

De data asta, Angelu' vine cu argumente logice si verificabile....asa ca....sunati-va avocatii sa va miscati cat mai repede.

+Quote Post

465 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 02:39 AM