![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
scorpi, recunoaste, ce ai facut aseara?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chinte,gand la gand cu bucurie! Si eu ma gandeam tot la Scorpi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu my sister (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cine ti-ar fi putut vrea raul?
Sa nu se atinga nimeni de fardurile unicat?? Asta chiar e ciudat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deci a fost criminalul ori prea orbit de dorinta de razbunarea ori a fost cineva complet neinteresat de arta machiajului. Hmmmmm. Si eu pe scorpirescu si pe Lexie le-am vazut misunand prin preajma conacului Walpurgik inainte de lasarea serii . (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, vai cat de rau imi pare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Si eu tocmai asteptam cu interes sa vad ce scenariu mai construieste.
Mare pacat pierderea ei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
putem sa le primim noi de pomana? ca vreau si eu niste meteoriti din aia de la Guerlain, de cand suspin (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu? Scumpa noastra Walpu? Tocmai ea, cea care m-a invatat tainele machiajului si care m-a transformat din ratusca cea urata in ceva la care te poti uita? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Parea ingrijorata in ultimul timp, era foarte trista si mi-a povestit ca simte ca lucrurile nu sunt pe fagasul bun. Ma gandesc ca a simtit ceva de era in starea aceea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, dorinta de razbunare? pe Walpu? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cea care ar fi dat tot ce avea ca sa le fie bine celor din jur? Nu-mi vine sa cred! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da.....si eu vreau sa se imparta fardurile in mod cat mai egal tuturor!
Scorpi pe unde umbla? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da da da.. repede mai sariti voi imediat pe scorpirescu. Desigur ca tre sa va descorotositi de catzalu satului simpatic si dragut.
Unu .. ca scorpirescu nu fumeaza. Si doi ca n-am purtat in viata mea gene false. Unde ati auzit voi de catal cu gene false si fumacios? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Iaca eu ma gandesc la Anjel.. bine asa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neah...ar fi prea usor sa fie Angel. Zice Invi ca el crede ca Angel are potential de infractor...si acum sa o puna mafiot? Nu prea cred.
Raman la Scorpi, care cred ca a si "plantat" dovezi care n-au legatura cu ea:tigara,geana, tocmai pt a distrage atentia de la ea |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 05:34 PM |
|