![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi s-ar parea prea usor ca amicu' Invi s-o puna pe Angelu' mafiot.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de ce nu va cunosc? Sa stiu care fumeaza si care nu? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dar asta ar putea fi ideea...usor ca sa nu se gandeasca nimeni... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa treaca oare Angel asa usor de la om al legii, cu medalia de onoare pentru deslusirea misteriosului caz din Las Eladies la postura de mafioata cu sange rece?
Poate ne ajuta politia ceva, o pista, un indiciu, ceva. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai postati, ca o sa oprim jocu si o luam de la capat.
Va explica invi imediat de ce (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tulai. de ce?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce noroc am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... Chiar is curioasa de ce.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kinky, nu-i asa?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ok, ok, prima data toti avem voie la o greseala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Din graba am uitat sa astept si votul doctorului, care din intamplare a coincis cu victima, deci walpu nu a avut un cuvant de spus. My mistake, vin rolurile din nou in cateva min.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ok, cred ca toata lumea a primit noile roluri, din pacate nu am reusit sa gasim inca o persoana pt. a face joc de 11, editia viitoare insa sper sa se intample (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
participanti de data aceasta sunt: madutz15 angeldust scorpirescu rozy walpurgik roxana lexie chintesenta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
waay da trimisesi si io
care e adresa ta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 04:32 PM |
|