![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hmmm..unghie falsa??? Chintesento mi-ai ascultat sfatul si ai mers in sfarsit sa iti pui unghii false? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cam mare coincidenta, ia zi pe unde ai umblat azi noapte? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
unghie falsa, zici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
ange, parca ti-am zis si ca nu o sa imi pun, ca raman la ale mele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) am pretentia ca nu sunt asa de fraiera incat sa ma dau de gol in fata ta intr-un asemenea mod. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmm,eu nu o banuiesc pe Chinte. Iar si iar sa fie mafiot? Eu raman cu ochii tot pe Scorpi a mea. Am un feeling (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ange, asta daca nu cumva esti tu criminalul si vrei sa para opera mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi-as fi sacrificat bunatate de unghie falsa sa o las la locul crimei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Mie Rozy prea imi pare chitita pe scorpirescu asa tam nesam, prea cu patos (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca Walpu este amestecata in moartea sarmanei Lexie ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
E prea tacuta... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred ca Invi, gentleman cum este, ca sa il ierte Walpu pentru intamplarea de mai devreme i-a dat ceva puteri paranormale. Acum nu stiu daca bune sau rele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai catzalu a avut vreun rol vreodata? Ma gandesc si eu.. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io ma urc pe lada din poet's corner si ma declar nevinovata. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Deocamdata nu stiu pe cine sa banuiesc, poate pe cei invidiosi de culoarea cascadei din ochii Lexiei noastre. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da cum nu...catzalu a fost mafiot acu 2 ture cu mine breee
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 08:02 PM |