![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa... ei na ca Walpu n-a fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da chiar unde e catzalu'? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Tacerea mea mi se trage si de la faptul ca racita fiind, cum incerc sa ma agit sau sa vb incep o tuse convulsiva de nu ma mai opreste nimeni. N-as fi putut sa comit o crima cu grohaieli, don't u think? Ah, si let me remind u ca rolurile is atat de aleatorii, nu ca ce n-ai fost o sa fii- nu ma puse infisipilu doctor tura de m-o omorat, tot doctor am fost si pana acu'. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
si eu pun pariu ca walpu e nevinovata, nu de alta, dar a avut un rol inainte, nu cred ca primea a doua oara ceva important.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai am nici o teorie atunci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma mai gandesc.......
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wo ist der Polizei? Nimic?! Haideti sa avansam cumva cu demascarea infractorilor, nu de alta intru in meditatii si ma omorati degeaba si fara drept de apel dupa aia.
Unde e Roxi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, oare guma aia n-a fost a ta, pentru a-ti desfunda caile respiratorii ca sa nu tusesti sau sa "grohaiesti" ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Roxi e la cumparaturi, a zis la bar mai devreme. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca ne-o cam secat butoiul cu acuze, am devenit prea fastacite. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mrrrrr, Rozy. Pe catal cand o fost mafiot nu l-ati omorat dar l-ati omorat de fiecare data cand o fost copil de treaba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nici unghii false nu are catalu. Asa sa stiti. Si eu ma declar nevinovat. Rozy, scorpi o fost si politist daca vrei sa stii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si l-ati omorat chiar din prima noapte. Asa ma nimeriti mereu fix cand is nevinovat. Ca acum. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gastrita, nu manc guma decat in cazuri de forta majora- a se citi before (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) if necessary. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Si raceala asta e asa de real ca nush cate ore de somn am insumate de vreo 3 zile incoace. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pei mai Scorpi...daca o luam asa, ca ai fost linsat cand erai cinstit si ai supravietuit cand ai fost mafiot... acum esti viu, so...
Deci nu-i prea bun argumentu... parerea mea |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 12:59 AM |
|