![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez si eu Angel, ca sa ma apuc linistita de facut fituici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar oricum trebuie sa o asteptam si pe Roxi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai de ce ma votarati pe mine ha?
Voi doua chinte si rozy cred ca sunteti in cardasie din nou. Ar fi si un scenariu la care nimeni nu s-ar astepta. Chinte se comporta la fel cum s-a comportat de fiecare data cand a fost mafioata, nu mai vorbeste cu mine pe mess (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) In plus eu am alibi pentru noaptea trecuta, dar il voi spune doar politistului! Si astept sa apare si Roxi (care vinovata nu are cum sa fie ca a fost plecata, zic eu) , ca mereu ea e dreapta in judecata si ma ajuta sa deslusesc adevarul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' parca nu era voie sa vorbeasca lumea pe mess (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Pai nici sa te puna Invi pe tine mafiot nu se asteapta nimeni.........so |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete scartz...are voie sa vb lumea pe mess da nu despre joc. Sau ma rog, daca vorbeste despre joc o face pe propria raspundere, ca poate fi influentat fals. Cel mai corect ar fi sa nu se vorbeasca despre joc.
Si tu Rozy iar faci greseli...de ce cand io sunt chitita pe Chintesenta, tu sari sa o aperi ha? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce interes ai avea daca ai fi un simplu cetatean? IA explica-mi |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deoarece Chinte a repetat aceeasi afirmatie de vreo 2 ori,fapt care ma face sa cred ca stie ceva sigur despre cineva, si cine in joc e in postura sa stie ceva sigur despre cineva? Do you get my point?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
I got your point....dar daca vrea sa para nu inseamna musai ca si e.
Oricum e posibil sa ai dreptate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma mai gandesc, dar nu sunt convinsa. Un motiv pt care nu sunt convinsa e faptul ca m-a votat repede pe mine probabil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alt motiv e faptul ca daca era politist nu cred ca era asa evidenta sa se dea de gol din prima tura, ca doar e vorba de chinte care e smarter than this. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' walpu si scorpi unde au disparut?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca numai eu am observat, inseamna ca nu a fost asa evidenta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Walpu zicea ca are meditatii |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mey rozy, don't flatter yourself ca numa tu ai observat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oricum este clar, daca domshoara chinte nu o sa moara la noapte, insamna ca e mafioata. Deci daca mor io, va las de pe acu vorba sa o votati pe chinte. Si Rozelu nu stiu...tare ma face sa cred ca e mana in mana cu ea. O astept si pe chinte cu explicatiuni, de ce e asa convinsa ca Walpu nu e o criminala cu sanje rece si de ce a gasit ea de cuviinta sa o apere asa vehement si vizibil. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca la cum o stiu eu pe chinte, nu prea face greseli decat intentionate. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 04:44 AM |
|