IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Feb 2 2009, 03:38 PM
Post #861

Musafir

Ori a intrebat de ea si stie ca e inocenta si vrea sa o salveze,ori sunt mana-n mana (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 2 2009, 03:39 PM
Post #862

Musafir

M-am razgandit in ce o priveste pe Madutz.. pare destul de dezorientata si nu stie pe cine sa voteze. (ca si mine de altfel)
La fel, chinte nu mi se parea vinovata, dar parca e prea sigura pe ea ca Angel e mafiot si Walpu nu. Unii pot gandi ca e politist si a aflat noaptea ceva, dar nu avea cum sa afle de 2 persoane. Oare sa fie chinte vinovata? Eu m-am mai gandi un pic, Rozy, inainte sa merg pe mana ei.

Restu ce spuneti? Este chinte suspecta?

+Quote Post
angeldust
post Feb 2 2009, 03:41 PM
Post #863

Musafir

Oarecum e plauzibil. Ca si eu in locul ei tot de Walpu as fi intrebat prima oara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Insa tot nu mi se potrivesc mie niste piese aici.
Astept si marturiile celorlalti pentru a ma pronunta.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Feb 2 2009, 03:48 PM
Post #864

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu am banuit-o pe angel, tocmai pentru ca inainte de joc am discutat cu ea pe mess despre unghii false si mi s-a parut mult prea evidenta coincidenta. dar nah, asa cum inainte invi a pomenit de ciorapi de matase, tot asa putea sa inventeze si unghii false... zic si eu :|
si recunosc ca am votat-o pentru ca era atat de inversunata impotriva mea incat m-am gandit ca sigur a omorat-o ea pe lexie si vrea sa pic eu vinovata. in acelasi timp, la faza cu unghia ar putea sa spuna si ea la fel despre mine, sau poate doar am picat amandoua in rahat din cauza unei coincidente.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 2 2009, 03:51 PM
Post #865

Musafir

M-ati bagat de tot in ceata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu nu mai stiu pe cine sa cred. Roxana trebe sa apara sa faca ordine in oras...

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 2 2009, 03:54 PM
Post #866

Musafir

Votez Chinte! dar ma mai gandesc...

+Quote Post
rozy
post Feb 2 2009, 03:55 PM
Post #867

Musafir

Deci ori e Angel,si daca e sa nu fie Angel, e Chinte cu Walpu (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Da' nu votez inca

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 2 2009, 03:56 PM
Post #868

Musafir

Poate e Roxy cu Walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 2 2009, 03:58 PM
Post #869

Musafir

Pai Scorpi,daca erai cetatean concentrat pe rezolvarea anchetei, ai sti ca Roxi n-avea cum sa fie pt ca nu era aici cand a inceput jocul (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Acuzi si tu la hoha?

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 2 2009, 04:10 PM
Post #870

Musafir

Am si eu un po de treaba .. si n-as vrea sa matrasesc politistu, daca e Chinte. Ase ca vreu sa ma mai gandesc. Devotez Chinte.

+Quote Post

465 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 04:37 AM