IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 2 2009, 04:21 PM
Post #871

Musafir

Si io cam am de lucru, asa ca o sa votez abia mai pe seara cand ajung acasa, ca tot nu e nici Rox prin preajma, asa ca am timp sa meditez.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Feb 2 2009, 06:17 PM
Post #872

Musafir

Noah eu m-am tot gandit, merg pe prima intuitie si votez Chinte
Ca daca era ea politistul, ar fi facut mai multe sa ne convinga sa nu o votam, s=ar fi aparat mult mai mult si mai concret. Si daca nu e politistul atunci nu ramane decat varianta ca e mafioata, altfel tot scenariul organizat de ea nu si-ar mai fi avut rostul. Si daca e ea politistul si a jucat asa, o sa o bat de nu se vede dupa terminarea jocului, dar eu cred ca nu o sa fie cazul.

Rog adevaratul politist sa intrebe de Walpu noaptea urmatoare, sau sa intrebe de mine daca exista banuieli serioase din partea poporului. (pentru ca asa cum am spus chiar am un alibi, dar numai politistul real il poate confirma!)

+Quote Post
Roxana_
post Feb 2 2009, 06:41 PM
Post #873

Musafir

Iaca am sosit si eu 'en ville'; am citit marturiile voastre si sunt destul de debusolata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Angelu' n-are cum sa fie mafiot, ca n-ar fi sarit cu primul post imediat dupa ce a deschis Invi jocul.
Si mie mi se pare Chinte suspecta. Dar pe mafiotul nr 2 inca nu l-am dibuit. Tot spre Walpu imi indrept si eu antenele.
Deci, jocul asta votez Chinte.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 2 2009, 06:46 PM
Post #874

Musafir

Hmm...dupa ce am citit a nu stiu cata oara tot ce s-a scris...sunt la fel de derutata...O cam banuiesc pe Chinte. Daca e totusi politistul, atunci sorry.
Votez Chinte.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 2 2009, 07:02 PM
Post #875

Musafir

Deci, eu cred ca chinte e politistul pentru ca io chiar n-am nici o functie de data asta si probabil asta a si aflat. M-a surprins faptul ca angeldust e cu antenele spre mine inca de la inceput fara sa-i fi facut nimic. Eu zic sa va ganditi bine inainte de a arunca totul in spatele chintesentei- nush nu se pupa ca un mafiot sa ia apararea unui cetatean ca mine si asta de 2 ori, ba ca si co-mafiot ar fi fost o miscare si mai proasta. Plus suspect e comportamentul lui madutz, care a fost singura impreuna cu angel care m-a aratat cu degetul vehement inca de la inceput. Atata rau daca astea doua nu-s in cardasie. Votez: angel.

+Quote Post
rozy
post Feb 2 2009, 07:38 PM
Post #876

Musafir

Bun..m-am mai gandit si eu, si intr-adevar Chinte(daca era politist) nu s-ar fi demascat pt cineva de care a aflat ca e nevinovat,ca n-are rost..deci votez Chinte

This post has been edited by rozy: Feb 2 2009, 07:38 PM

+Quote Post
invisible
post Feb 2 2009, 08:02 PM
Post #877

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

Odata cu lasarea serii cetatenii au ajuns la un consens in privinta celei care va fi linsate (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) Cetateana chinte a fost votata cu 4 voturi, noaptea se lasa peste oras si cetatenii se retrag la casele lor asteptand cu infrigurare sa vada ce le va aduce urmatoarea dimineata (IMG:style_emoticons/default/read1.gif) Cetateana scorpirescu nu a apucat sa voteze dar va trebui sa se supuna majoritatii, cu 4 voturi exprimate nimic nu o mai poate salva pe chinte de justitia cetatenilor (IMG:style_emoticons/default/rip.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 2 2009, 08:14 PM
Post #878

Musafir

Bai, va rog eu mult pe viitor daca stiti ca nu mai intrati o vreme sa va exprimati votul, ca sa nu tinem jocul in loc. Chiar daca avem o majoritate, votul unei persoane tot conteaza. Ca poate as fi vrut si eu pe viitor sa stiu ce a votat scorpirescu, sa inteleg niste strategii nu?

+Quote Post
walpurgik
post Feb 2 2009, 08:34 PM
Post #879

Musafir

Mai jucam in seara asta ca eu nu mai pot sta mult? Maine dimineata sunt plecata.

+Quote Post
angeldust
post Feb 2 2009, 08:35 PM
Post #880

Musafir

pai mai jucam daca avem cu cine :|

+Quote Post

465 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 10:00 AM