![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Soarele rasare peste Eladysville. Cetatenii se strang cu totii in centrul orasului, sa dezbata evenimentele de peste noapte. In aceasta noapte insa nimeni nu a murit dintre locuitorii orasului. Ancheta continua pentru demascarea criminalilor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
ramasi in joc sunt: madutz15 angeldust scorpirescu rozy walpurgik roxana This post has been edited by invisible: Feb 2 2009, 08:43 PM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yuppiii, ce tare, n-a murit nimeni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca tot isi vor da seama mafiotii acum ca eu sunt doctorul, numa bine va anunt si pe voi : EU sunt Doftorul, deci nu mai incercati sa ma linsati inutil, concentrati-va atentia spre adevaratii criminali.
Cum am facut si jocul trecut cand am fost doctor, daca apare politistul cu ceva detalii clare despre ancheta, o sa ma sacrific si o sa il salvez pe el, numa de ar aparea odata. Ca daca nu, musai tre sa ne descurcam singuri. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci, cine ne lucreaza, bre, ca io zau daca mai ma pot hazarda la ceva?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai probabil tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai sunt pe langa noi 2 inca 3 cetateni anonimi care refuza sa posteze ceea ce mi se pare suspect. Cert e ca cel putin unul dintre ei e mafiot, dar nu se da nimeni in vileag. Logica asta ma duce cu gandul ca criminalii sunt aproape, chiar daca azi-noapte n-a murit nimeni. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Question, de unde atata convingere pe mine? What did I do? Poate o data mi-ar placea si rol de mafioata, n-am trait inca thrillul asta pana acum- aviz urmatorilor povestitori. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca nu esti tu mafioata, inseamna ca am omorat-o pe chinte nevinovata si refuz sa cred asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar vorba ta, samai posteze si "anonimii" |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai...eu zic asa :Chinte era mana in mana cu Walpu,care a incercat sa intoarca cetatenii impotriva lui Angel. Ca daca o omorau cetatenii,nu se mai putea salva,doctor fiind.
Asadar, votez Walpu This post has been edited by rozy: Feb 2 2009, 09:04 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy nu stiu ce sa zic...si tu erai inversunata pe mine.
In cazul in care chinte chiar era politist sa stii ca tu erai urmatoarea mea suspecta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar politist nu se mai anunta nimeni ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa urlu in gura mare ca n-am nimic de-a face cu mortile din ultima vreme- cross my heart and hope to die. Rozy, nu-s doctor mama- zana de mai sus a zis ca e. Angel, nu-mi spune iar ca tu si rozelu ati recidivat in vechea formula mafioata for old time's sake? Asa m-ati omorat si atunci- trafic de influenta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Numai voi salasuiti pe aici? Bah, la jocul asta tre sa le invarti si sa le descanti, ca daca esti onest nu te crede nimeni.
Daca nu mai scrie nimeni, o sa cred ca voi doua v-ati pus pe omorat si eu m-am trezit ca un cetatean turmentat in piata publica in mijlocul macelului! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 08:47 AM |
|