IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
rozy
post Feb 2 2009, 09:27 PM
Post #891

Musafir

Ma refeream la Angel ca,desi fiind doctor, nu se putea salva daca tu si alti cetateni o votati
Go to the top of the page

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 2 2009, 09:34 PM
Post #892

Musafir

Yupiii n-a murit nimeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Totusi, cine ne-a omorat-o pe Lexie? Astept pareri...
Scorpi si Roxi pe unde umbla? Ne lasa aici sa ne batem cap in cap? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 2 2009, 09:52 PM
Post #893

Musafir

Vad ca fetele nu-si fac aparitia,asa ca ma retrag si eu. Imi mentin votul,si vorbim maine (daca mai apucam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 2 2009, 10:03 PM
Post #894

Musafir

Imi cer scuzeee.. N-am stiut sincer ca se va prelungi atat. Am sarbatorit-o pe sefa. Votul meu mergea in asentimentul multimii si votam chinte.
O cred pe Anjel ca e doctor ...si ca ea trebuia linsata noaptea trecuta, insa din fericire s-a salvat.
Din pacate eu nu sunt politist, sunt numai simplu cetatean ... deci nu va pot ajuta prea mult in ancheta. O suspectez ca si voi pe walpu. Sa vedem ce decide acum multimea.
Inca o data scuze pentru intarziere.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 2 2009, 10:06 PM
Post #895

Musafir

Eu am analizat din nou pledoariile si...Walpu pare suspecta. Chinte o tot apara, ambele au votat-o pe Angel...Votez Walpu.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 2 2009, 10:09 PM
Post #896

Musafir

Walpu de ce nu ai votat-o si tu pe chinte ca oricum era judecata avand in vedere majoritatea voturile... Poate ca se mai razgandeau unii in ce te priveste asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Intr-adevar Walpu a fost singura care nu a votat-o pe Chinte.. ca nu a avut inima sa isi voteze partenera. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Votez Walpu. E prea evident.

Si totusi politia nu zice nimic??? Sau politia a fost saracutza Lexie?

+Quote Post
Roxana_
post Feb 2 2009, 10:33 PM
Post #897

Musafir

Am impresia ca politia a fost linsata din prima.

Si mie tot Walpu imi pare suspecta. Deci votez Walpu. Si daca mai e cineva care-mi atrage atentia jocul asta, aceea ar fi Scorpi.

Imi cer scuze ca n-am fost tocmai o prezenta activa, dar avusei motivele mele.

+Quote Post
angeldust
post Feb 2 2009, 11:31 PM
Post #898

Musafir

bai nu stiu de ce am io mustrari de constiinta de ultima ora, dar daca tot nu o mai salvez pe walpu avand in vedere numarul de voturi eu votez rozy doar asa sa ma aflu in treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de chinte sunt aproape sigura ca era mafioata dar nu stiu de parca walpu minte prea bine daca minte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau poate sunt eu subiectiva ca o cunosc.
Merg pe mana voastra si sper sa se termine jocul odata cu linsarea lui Walpu, ca daca nu chair ca nu stiu de unde sa o apuc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
invisible
post Feb 3 2009, 11:47 AM
Post #899

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

Soarele rasare din nou peste Eladysville. Surprinzator, a doua noapte la rand nimeni nu a murit. Sa insemne asta ca mafiotii si-au luat talpasita sau ca doctorul lucreaza ore suplimentare? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cetatenii se aduna din nou in piata orasului pentru a dezbate noile evenimente.

Ramasi in joc:

madutz15
angeldust
scorpirescu
rozy
roxana

This post has been edited by invisible: Feb 3 2009, 11:48 AM

+Quote Post
angeldust
post Feb 3 2009, 11:56 AM
Post #900

Musafir

Din nefericire, constat ca inca mai sunt mafioate printre noi.

Din fericire intuitia mea a functionat la cote ridicate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am salvat-o in noaptea asta pe Roxana, ca am avut un feeling ca ea va fi urmatoarea victima. Daca nu nimeream asta, in cazul in care mai sunt ambele mafioate in joc, ar fi castigat. Deci slava domnului pentru bulan.

Acum Roxi, tu fiind singurul meu cetatean de incredere, astept sa aud ce teorii ai. Cine d-zeu mai e mafiaota (sau mafioatele) din joc??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 02:56 PM