IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Szimcsi
post Jan 20 2009, 04:54 PM
Post #91

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu votez Sweet.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 20 2009, 04:54 PM
Post #92

Musafir

-------- Reiau, acum ca aparu si cetateanul revoltat scorpirescu

Teo - 4 voturi
Rozy - 2 voturi

Mai asteptam sa voteze si Szi, desi e cam clar cine o va incasa si va fi linsat. :|

Si a votat si Szi si avem o situatie finala.

Topicul se inchide pentru numaratoarea voturilor si pentru actiunea de linsare a celei cu cele mai multe voturi. (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif)

-----------------------------------
Asadar si prin urmare, dupa multe dezbateri aprinse, cetatenii turmentati deja de la aburii de vin de pe mese au ajuns la o majoritate. Cetateanul Teocris va fi linsat in aceasta noapte. Unii inca mai protesteaza dar trebuie sa se supuna majoritatii. Numai timpul va decide daca au luat hotararea corecta.

Voturile finale :

Szimczi - Sweet
Scorpirescu - Teo
Roz - Teo
Sweet - Rozy
Chinte - Teo
Teo - Rozy
Roxana - Teo

Asadar, a fost votata Teo cu o majoritate de 4 voturi.

Noaptea se lasa incet incet si toti se retrag pe la casele lor, intrebandu-se daca noaptea care vine va mai aduce sau nu o noua victima.

-----------------------
IMPORTANT! : Va rog sa va goliti inboxul de la mesageria privata, nu pot sa trimit mesaje unora dintre voi!!

+Quote Post
angeldust
post Jan 20 2009, 11:37 PM
Post #93

Musafir

Dupa o noapte agitata in care cetatenii nu s-au odihnit deloc bine, iata a venit si dimineata in oraselul Elady.
Dar ce credeti? Stupoare! Mafiotii odiosi au dat din nou lovitura.
Infasurata intr-un giulgiu rosu, culoarea ei preferata, plutind pe marginea lacului mai ceva ca in Twin Peaks, a fost descoperita cetateanca Sweet. O fata asa simpatica si inteligenta incat nimeni nu isi poate imagina care ar fi putut fi motivul crimei.
La prima vedere motivul parea a fi jaful, dar dupa ce s-a constatat ca din geanta ii lipsesc doar cosmeticele (destul de scumpe si numeroase ce-i drept), s-a concluzionat ca motivul trebuie sa fi fost unul cu mult mai personal.
Unii martori sustin cu tarie cum ca cetateanca Sweet a fost vazuta seara trecuta intr-un bar, insotita de niste indivizi de-a dreptul dubiosi, dupa care a disparut in ceata. Dar tuturor le este frica sa vorbesca si sa dea declaratii oficiale, de teama sa nu fie chiar ei urmatoarea tinta a mafiotilor cu sange rece.

Vor reusi oare cetatenii Elady in cea de-a doua zi sa isi uneasca fortele si sa dezlege acest mister? Sau mafiotii isi vor face in continuare de cap pana ce vor nimici si ultimul cetatean?

Runda a doua begins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Au ramas in joc cu dreptul de a posta pe topic si de a vota :

chintesenta_raului
scorpirescu
Roxana_
Szimczi
Rozy

+Quote Post
rozy
post Jan 20 2009, 11:39 PM
Post #94

Musafir

Wooow sunt socata. Sweet? Urma sa o votez,eram convinsa ca e mafioata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sunt in ceata totala (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jan 20 2009, 11:54 PM
Post #95

Musafir

Iti spun eu cum. Mafiotii s-au gandit ca sweet care a fost asa retrasa si tacuta sigur e doctor. Nasol daca au ghicit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce nu au luat in calcul ei e ca doctorul ii putea salva chiar si pe ei.
Sau pe ea, daca a ramas una singura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szi, recunoaste repede: ce ti-a facut biata Sweet? Atentie ca sunt pe urmele tale! hrrrrrr (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 20 2009, 11:58 PM
Post #96

Musafir

Atunci eu am sa revin la prima mea banuiala ,si anume Chinte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 21 2009, 09:01 AM
Post #97

V.I.P.

Sweet? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mi se dau peste cap toate scenariile pe care mi le facusem. Damn! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jan 21 2009, 09:32 AM
Post #98

Musafir

-----------------
Populatia orasului Elady este in stare de soc. Cei care o banuiau pe cetateanca Sweet de aliante cu clanul mafiot sunt acum in ceata totala. Cine sa fi fost mafiotii? Se afla ei oare printre noi si nu reusim sa ne dam seama? Toata lumea banuieste pe toata lumea, iar daca cetatenii nu is vor face treaba ca la carte de data asta, exista o mica posibilitate sa fie nimiciti definitv de familia Corleone.

-----------------

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 21 2009, 09:42 AM
Post #99

V.I.P.

Eu incep sa o banuiesc pe Chinte. Foarte ciudata atitudinea ei de ieri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 21 2009, 10:12 AM
Post #100

Musafir

Votez Chinte (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post

465 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:14 AM