![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel esti tare (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) .
Ultima declaratie a lui Scorpi da de gandit, putin, dar da, parerea mea. Nu e hotarata ca Walpu ar fi mafioata, dar o voteaza cateva randuri mai jos si zice ca e prea evident. Votez Scorpi. Poate scapam asa de mafioate. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tulai, frate. Cine ne-o pacalit in halul asta? Eram convinsa ca am terminat cu mafiotii. Totusi care din cele doua: chinte si walpu nu era mafioata?
Mai, scorpirescu nu e mafiot. Serios. Nu mai avem politie sa inteleg? M-am tot gandit daca nu cumva Anjel minte, dar nu .. ca atunci nu erau 2 nopti in care nu murea nimeni si nu se declara altcineva doctor. mrrr ca nu mai pricep nimic. Deci Anjel ii doctor, madutz nu pare sa fie mafiota. Raman Rozy si Roxana. Ma duc sa le revizuiesc declaratiile si voi trage o concluzie. Va mai astept si pe voi cu pareri. Angel, tu ce crezi? Cine si mai ales cati mafioti mai sunt in viata? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz tu ai cam tacut si ai "mers pe burta" cum s-ar zice pana acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oare de ce nu te-am banuit eu pe tine deloc stau sa ma intreb? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scopireasco...tu esti suspect de...neatenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rox nu are cum sa fie mafiaota, am salvat-o eu azi noapte din ghearele vulturilor. Deci raman : rozy, Madutz si mai ales TU |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ai dreptate cu Roxi.. uite ca nu mi-a trecut prin cap. scorpirescu cam prost.
Deci ramane Rozy. ... sau madutz totusi. Faza e ca si rozu si madutz le-au votat si pe walpu si pe chinte. Sa fie amandoi mafiotii in viata? Atentie Angel pe cine salvezi la noapte. Scorpirescu serios ca nu e mafiot. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda....eu inclin sa cred ca ambele mafioate sunt inca in viata, bine mersi.
Fuck! Deci Scopri cu Madutz nu cred ca sunt pereche caa Madutz a votat-o pe scorpi. Ramane ori Madutz cu Rozelu sau Scorpi cu Rozelu. Deci oricum o luam Rozelu e vinovata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si parca o sa vad cum ne-a dus de nas iar, bandita! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci modul lui Scorpi de a ne convinge e: "zau ca nu sunt mafiot" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum,se dovedeste iar cine e maestru intr-ale jocului; Angel jos palaria. Bun,deci sa vedem: Rox n-are cum sa fie,ca taman ce fu salvata. Angel e the doctor. Raman Madut si Scorpi. Scorpi care intr-adevar pare suspect de neatenta, si Madut care pare ca se ia mai mult dupa ce zic altii,decat dupa instinctul ei Eu una o astept si pe Roxi,in cazul in care nu o apuca chinurile facerii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,sa vedem ce banuieste ea |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anjel, ar putea si sa si fost Rozy cu Chinte... Rozy a votat-o ultima pe Chinte, cand oricum Chinte nu mai avea nici o sansa. Si asa Rozy ar fi avut o acoperire ca nu putea fi partenera cu Chinte daca a votat-o doooh. Si ele se aliasera la inceput impotria ta (desi asta nu spune neaparat mare lucru ar fi putut fi doar o coincidenta).
Daca Madutz e mafioata.. jos palaria! In primul joc si ne-ai dus pe toti de nas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cool Anyway, banuielile mele sunt Rozy cu Chinte sau Rozy cu Madutz. Deci Rozy Anyway. Votez Rozy! (sa vezi acum cum Rozy ma voteaza pe mine sa am deja doua voturi si sa ies. Roxi ma suspecta deja de ieri... deci e in avantajul mafiotilor). Si o sa va manance de vii apoi fara catzal in sat. No asta e.. voi decideti. Atentie, ca daca linsati un cetatean nevinovat (ca mine) si ambii mafioti sunt in viata e gata jocul si castiga mafiotii. PS. Tura asta e super tare: aproape la ultima runda si inca nu stim exact nici macar un mafiot care e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o presimtire ca eu cu Roxi vom vota la fel, ca ea stie de mine ca sunt de incredere si eu stiu de ea, deci asa ar fi normal.
Pe cine vom vota insa ma mai gandesc. Posibil sa fie si cum zici tu scorpi, sa mai fie o singura mafioata in joc si aia sa fie rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Rozy tu pe cine ai vota dintre scorpi si Madutz? cu argumente daca se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Evident ca votez Scorpi,bietu catzal al satului,si nu te votez ca m-ai votat tu pe mine.Iaca na! Si eu am votat-o pe Chinte pt ca aveam de ales dintre ea si Angel,care mai apoi a zis ca e doctor. Si dintre Chinte care banuiam ca e police si Angel doctor,care era sa minta? Asa ca am ales Chinte.
Si asa pot sa zic si eu ca Madut te-a votat ca sunteti mana-n mana si vroia sa faca o diversiune,nu? Eu gata, votez Scorpi |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, daca Rozy ma voteaza pe mine.. e clar. Ea e mafioata... Eu asa cred
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 03:03 PM |