IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 3 2009, 12:47 PM
Post #911

Musafir

Mda, adevaru e Rozy ca votul asta te face mai mult suspecta pe tine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Rozy argumentatia ta nu are sustinere, eu am anuntat ca sunt doctor dupa ce a iesit Chinte daca imi amintesc bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 12:47 PM
Post #912

Musafir

Rozy cred ca tocmai te-ai dat de gol. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chinte a fost votata in prima zi. Angel s-a declarat doctor abia a doua zi dimineata dupa ce s-a salvat a doua noapte. Cand ai votat-o pe Chinte nu stiai ca Angel e doctor.

+Quote Post
rozy
post Feb 3 2009, 12:48 PM
Post #913

Musafir

Pai am de ales dintre ea si Madut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cine pare mai suspecta si mai capabila sa se strecoare in finala? Scorpi sau Madut? Gizaz (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Eu am mirosit-o pe Angel de inainte ca e doctor, ca tot zicea ea ca are un alibi f bun. Ce era sa fie? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

This post has been edited by rozy: Feb 3 2009, 12:49 PM

+Quote Post
angeldust
post Feb 3 2009, 12:49 PM
Post #914

Musafir

Rozy argumentatia ta nu are sustinere, eu am anuntat ca sunt doctor dupa ce a iesit Chinte daca imi amintesc bine.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 12:55 PM
Post #915

Musafir

Haaa, ca te-am prins Rozy.. nu mai incerca sa o dregi.
Da, Angel.. Rozy nu stia ca esti doctor cand "a avut de ales intre tine si Chinte si daca tu te-ai declarat doctor a ales-o pe Chinte".

Madutz, eu zic sa te mai gandesti... Pe cine as fi putut eu sa am ca partener, hm?

Pe Chinte? Eu am fost prima care am votat-o. In plus eu am fost cea care a intors toate banuielile de la Angel inspre Chinte in prima zi. Daca nu ziceam nimic o linsati pe Angel poate, pe Chinte nu o banuia nimeni.
Pe Walpu? Am votat pe la mijloc.. cand votul a fost destul de decisiv.
Pe Rozy? Pe care incerc sa o demasc acum?
Pe tine, Madutz?

Mai cititi in urma cu atentie si faceti prin eliminare. E clar: Rozy sigur e mafiot. daca Madutz nu isi schimba votul inseamnca ca e cu ea.. desi nu cred. Cred ca partenera lui Rozy a fost Chinte.

+Quote Post
rozy
post Feb 3 2009, 12:59 PM
Post #916

Musafir

Ei m-am dat de gol. Ce lenjer dom'le! Se pare ca daca aduci niste motive pt care ai crezut ce ai crezut,esti luat in vizor. Da' daca zici "catzalu saracu nevinovat", gataaa ai scapat! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Mai cascati ochii la subtilitati,nu tre sa zica cineva in gura mare ce e.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 01:01 PM
Post #917

Musafir

Nu e nici o subtilitate. Cititi inca o data tot in urma si faceti prin eliminare.. cine ar putea fi aliatul cui la cele ramase in joc inafara de Angel si Roxi de care stim sigur ca nu sunt mafioate.

+Quote Post
angeldust
post Feb 3 2009, 01:03 PM
Post #918

Musafir

ASa-i rozy, io te cred ca ti-ai dat seama fara sa anunt ca sunt doctorul, motiv pt care ai incercat sa ma matrasesti in noaptea urmatoare, ca sa fii sigura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Madutz, avand in vedere ultimele declaratii, cred ca ar fi cazul sa te sucesti cu votu si sa ne ajuti sa o eliminam pe Rozy.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 01:05 PM
Post #919

Musafir

O rog pe Madutz sa spuna cine ar poutea fi partenerul meu daca e asa sigura ca sunt mafioata. Gandeste-te, Madutz!

La fel si pe Rozy.. Cine ar fi partenerul meu, Rozy, hm??

+Quote Post
rozy
post Feb 3 2009, 01:12 PM
Post #920

Musafir

Chinte....cum adica ai votat-o? Cand 2 randuri mai jos scrie ca ai devotat-o?La hoha! Ai facut-o pe cetateanul turmenat "eu cu cine votez?", ti-ai votat si partenera ca sa induci in eroare,ca doar nu e o tehnica noua...asa ca...

+Quote Post

465 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 08:16 PM