IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
angeldust
post Feb 3 2009, 01:13 PM
Post #921

Musafir

Eu o votez pe rozy. Cine ma sustine?
Go to the top of the page

+Quote Post
invisible
post Feb 3 2009, 01:31 PM
Post #922

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

Pana in acest moment voturile sunt impartite, 2 pentru scorpi, 2 pentru rozy, roxana va trebui sa incline balanta in mod decisiv, asta daca nici unul dintre actualii votanti nu se razgandeste asupra votului deja exprimat.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 01:35 PM
Post #923

Musafir

Chinte? Asupra careia am indreptat eu toate banuielile si toata lumea a votat-o? Asta cand erau deja 2 voturi pentru Angel si nimeni nu stia pe cine sa voteze? Zau asa... cand Angel avea deja 2 voturi si ea fiind cea mai experimentata si prima vizata.. eu asa m-am gandit hai sa ma distrez si sa pun lumea sa isi indrepte toate banuielile spre partenera mea Chinte. Brusc.

La inceputul jocului Angel avea 2 voturi : al tau si a lui Chinte! hmhmhm..

+Quote Post
angeldust
post Feb 3 2009, 01:46 PM
Post #924

Musafir

Cetatzeana Roxana mi-a telegrafiat acum ca este retinuta prin oras cu treburi de familie, insa va reveni putintel mai tarziu sa descurce itele.

Daca Madutz nu isi schimba votul pana atunci eu zic ca e cam clar cum sta treaba si cine ni-s mafiotii.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 3 2009, 01:55 PM
Post #925

Musafir

Salutare! Am fost plecata putin. Scuze de lipsa. Ce intorsuri iau toate... Rozelu, m-ai cam dus cu pluta... Iar era sa fiu fraierita. Mmmmm...Ma incred si eu in Angelu cu experienta, ca nu degeaba a salvat atata lume si devotez Scorpi si votez Rozy.

+Quote Post
angeldust
post Feb 3 2009, 02:28 PM
Post #926

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O mai asteptam si pe Roxi totusi, poate vede ea ceva ce mie imi scapa.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 3 2009, 03:53 PM
Post #927

Musafir

Da...un joc crunt si nemilos cu nervisorii nostri. Invi, vad ca fusesi inspirat in alegerea pionilor principali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Ange' si eu votez tot Rozy, daca ne-om insela asta e. O facem pe barba noastra. Dar mie chiar nu mi se pare suspecta Scorpi jocul asta.

+Quote Post
invisible
post Feb 3 2009, 04:01 PM
Post #928

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

O noua noapte se lasa peste Eladysville. Cetateana Rozy este linsata de membrii indignati ai comunitatii, care dupa aplicarea justitiei se retrag sa doarma asteptand sa vada ce le va aduce dimineata urmatoare. Ca o surpriza, sau poate nu, pentru a treia oara nimeni nu moare . Dimineata cetatenii se aduna sa dezbata evenimentele noptii precedente.

Ramasi in joc:

madutz15
angeldust
scorpirescu
roxana

This post has been edited by invisible: Feb 3 2009, 04:01 PM

+Quote Post
angeldust
post Feb 3 2009, 04:03 PM
Post #929

Musafir

Bai mafiotii astia sa mai invete sa traga cu pistolul ca tot rateuri dau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Am stat bine cu intuitia la ghicit pe cine urmeaza sa omoare mafiotii, la partea cu cine e mafiotul in schimb cam prost.

Oricum, votez Madutz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sa terminam odata tarashenia.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 04:09 PM
Post #930

Musafir

O doamneeeee...

Madutza, jos palaria! M-ai pacalit,

Votez Madutz.

Pe cine ai salvat Anjel?

+Quote Post

465 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 08:29 PM