![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) my own preciouss ass (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama Angelu' esti tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cati oameni nevinovati au mai murit pan-am dat de misei.
Votez Madutz. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai mie sincer mi se pare cam dubios sa ghicesti de atatea ori,mai ales ca tu comunici si cu Invi. Pana la urma,cum ai aflat ca Invi a bulit jocu prima oara? Deci voi va descoaseti unu pe altu pe mess (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai rozy io inteleg ca ai pus pasiune in joc si ca te oftici, d-apai nici chiar asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum o iau drep un compliment. Inseamna ca sunt asa tare incat ti se pare incredibil, mersi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In alta ordine de idei mortii nu vorbesc, rezolvam problemele dupa, e a doua oara cand iti zic. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Respectati regulile jocului, va rog! Pana cand inchide Invi Mafia 5 (sau ce nr o fi), postarile lui Rozy si Chinte vor fi invizibile.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adevarul e ca esti tare. Clar ca doctor fiind cel mai sigur te salvezi pe tine sa ramai pe pozitie sigur, mai ales dupa ce spui cine esti. Dar cum ai ghicit fix noaptea cand au vrut sa o omoare pe Roxi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau asa la nimereala?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Wod-MudLNPA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Wod-MudLNPA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Noaptea se lasa odata cu mazilirea cetatenei madutz de catre supravietuitorii atacurilor mafioate. A doua zi soarele straluceste deasupra unui oras eladysville lipsit de orice activitate mafiota. Nu in mica parte acest lucru i se datoreaza lui dr. quinn, aka angeldust, care a reusit in 3 nopti sa dejoace marsavele planuri ale mafiotilor (chit ca in 2 din cele 3 atentate si-a salvat propria piele). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rozy, prima data, walpurgik, doctoritza din jocul respectiv a fost ucisa fara sa apuc sa o intreb pe cine salveaza, si ea i s-a adresat lui angel si angel mi-a atras atentia asupra scaparii mele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Frumos joc!
Cuplul de mafioti inteleg c-a fost format din Chinte si Madutz. Dar... cine a fost politai, Invi? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mafioti au fost rozy si madutz, politist a fost chinte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2025 - 02:23 AM |
|