![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nah, ca m-ati zapacit si pe mine!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama mama, ce mai joc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
distributia a fost asa:
rozy si madutz mafioti angel doctor chinte politist restul au fost cetateni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ar fi interesant sa putem face cu 12 si 3 mafioti, atunci sa vezi probleme |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mare ameteala de data asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Daca incepeti maine dimineata ma bag si eu la un joc. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
v-as explica strategia cum am ghicit dar apoi ciuciu o mai folosesc jocurile urmatoare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hai ca va zic nah, sa nu ziceti ca sunt rea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) prima oara cand am ghicit, practic nu am ghicit, v-am determinat dinainte sa incercati sa ma matrasiti pe mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (am mai folosit tactica asta si prima data cand am fost doctor) a doua oara cu Roxanica a fost bazat pe niste calcule logice, dar a fost evident si vorba de noroc 50%. Oscilam intre Rox si Scorpi, dar stiam ca o sa incercati sa o omorati pe Rox si sa o scoateti pe Scorpi vinovata. Invers nu prea vi-ar fi iesit calculele. a treia oara mi-am zis pur si simplu ca trebuie sa raman in joc ca sa deslusesc itele, si m-am salvat pe mine. Multumite? |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, you rule (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, frate... Eram aproape sigura ca Chinte o fost mafiot. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chinte, de ce nu ne-ai spus ca esti politist si sa nu te mai votam? Nici cu streangu de gat...
Deci am dat-o in bara cu Chinte eu rau de tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noroc ca m-am tinut tare la sfarsit ca vroiau sa ma linseze public domnisoarele mafioate. Si ar fi castigat. Rozy, nu cred ca Angel ar strica din farmecul jocului trisand aiurea. doara ne jucam nu ne batem pentru teren. Ma inscriu si la jocul urmator. Poate incepem diseara. Cine mai doreste cine mai pofteste? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ma inscriu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu', clar jocul asta a fost castigat datorita tie (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
Chinte, trebuia sa lupti mai mult, daca erai politist. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine povesteste?
|
|
|
![]() ![]() |