![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tura asta o invit pe Rozy sa fie povestitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io ma bag, dar sper sa am mai mult timp sa-mi dau cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma inscriu, oricand ati incepe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu pot sa onorez invitatia. Poate se baga Scorpi totusi ca e in echipa invingatorilor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, mai ca incerc eu de povestitor
Bagati pm-uri si o sa vad dupa 6 cand ajung acasa ce tampenii imi trec prin cap si om incepe cand sunteti destui. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trimtieti PM-uri lu scopri, sa ii fie mai usor sa va ia in calcul.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey Angelu' (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) . Sincer si eu am crezut ca te vorbesti cu Invi, dar fara probe, n-am ce zice, asa ca felicitari. Eu acum am ajuns acasa, de aceea am vorbit mai rar azi. E mai greu sa fii mafiot decat cetatean (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar mi-a placut. Ma bag si eu la jocul urmator si va anunt de pe acum ca voi lipsi vreo ora in seara asta cred ca pe la 7. Sa nu ma omorati din prima, daca incepe jocul.
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mey, doar nu credeti ca as fi vorbit cu angel despre joc, asta ar fi stricat tot farmecul, degeaba am mai pierde vremea cu el daca am face astfel de smecherii nu credeti? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai pe asta am mizat si eu Invisible. Ca nu ar avea rost sa faceti asta pt ca e doar un joc si mai ales ca Angel are experienta si e si foaaaaarte isteata.
Nu mai plec la 7 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , plec acum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate reusim sa ne strangem pentru jocul cu 3 mafioti, ar fi fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th May 2025 - 06:56 PM |
|