![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Yeeey! Un joc cu 3 mafioti! Va fi spectaculos, mai ales cu povestitorul Scorpi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Moaamaa m-am bagat direct la unul nervos.... Ce ma fac io acum??
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Joci in hora sau dai din aripioare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu-i momentul sa te retragi!
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu' sa nu uit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dupa jocul de ieri/azi la care am participat, l-am batut atat de tare la cap de prietenul meu, ca a tradus regulile si le-a postat pe forumul lui Manchester United (e fan infocat). Te tin la curent daca a prins si la englezi sau nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
=)) deci face inconjurul lumii obsesia cu acest joc? F tare
Dar jocul e la origine neglezesc din cate stiu eu. Se cheama "werewolf" din cate stiu |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Avem deja bibliografie. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Maine poimaine devenim experti, poate facem si o secta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, o sa ai de lucru sa fii povestitor la asa gasca mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum trimit rolurile.
valeu, ca sunteti asa multe.. o sa va incurc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vor fi 3mafioti, 1politist,1doctor,7cetateni ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th May 2025 - 10:27 PM |
|