IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

465 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online
Lexie
post Feb 3 2009, 09:07 PM
Post #981

Musafir

Eu cand am fost prima data povestitor (si singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) mi-am facut un biletel cu numele ficareia si rolul... asa ca nu-ti face griji, e normal!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Feb 3 2009, 09:11 PM
Post #982

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Madut, da.
Scorpi, nu te panica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fetele, hai sa nu mai discutam despre joc, ci sa asteptam startul pentru sporovaiala, astfel incat daca nu e cineva pe frecventa sa nu faca slalom printre vorbele noastre. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 3 2009, 09:20 PM
Post #983

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Cand incepem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 09:28 PM
Post #984

Musafir

Tin sa va spun ca nu-mi place sa fiu povestitor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Deja am capul patrat si o poveste seaca. Mh. Am impartit rolurile. Jocul va incepe in curand, la semnalul meu.

+Quote Post
MadutZ15
post Feb 3 2009, 10:13 PM
Post #985

Musafir

Scorpi mai jucam azi?

LE:N-am zis-o cu rautate, era o simpla intamplare.Scuze, daca am suparat pe careva.

+Quote Post
Roxana_
post Feb 3 2009, 10:16 PM
Post #986

Musafir

Si eu mor de somn, dar e frumos sa fim rabdatoare.

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 10:20 PM
Post #987

Musafir

baaaa, ati primit rolurile si v-ati speriat? haideti ca linseaza astia povestitorul pana imi trimiteti voi pm-uri

+Quote Post
dr_wise
post Feb 3 2009, 10:24 PM
Post #988

Musafir

Hai fratilor, ca mi se termina pensia si nu mai am bani de net. De data asta sunt o baba, fosta bugetara convinsa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 3 2009, 10:26 PM
Post #989

Musafir

La asta ma gandeam si eu...cam somam. Responsabilii, actiune!!!

+Quote Post
scorpirescu
post Feb 3 2009, 10:28 PM
Post #990

Musafir

Linistitii cetateni ai oraselului de provincie Elady au fost treziti cu noaptea-n cap de sirenele pompierilor. Toata lumea a sarit ca arsa din pat, s-au incurcat in asternuturi in garba lor de a ajunge la fereastra, s-au lovit cap in cap cu vecinul de pat sau cap in perete dupa caz. Vecinul Vasilica a iesit la poarta numai in chiloti, de care in graba a uitat ca nu erau ai lui ci a nevestei. Cine? Ce-i? Ce s-a intamplat? In timp ce lumea is stergea ochii impaienjeniti de somn sau isi cauta in genunchi papucii de casa, masina pompierilor se indreapta glont catre lacul din nordul orasului unde vila de vacanta a familiei Ionica arde cu flacari pana la cer.
Timp de 4 ore pompierii se lupta vitejeste cu flacarile, dar din pacate zadarnic caci vila arde pana in temelii. Cautand printre resturi pompierii gasesc ingroziti un schelet uman innegrit de fum si scrum. Comform amprentelor dentare s-a dovedit ca scheletul a apartinut cetatenei Fanny, stabilita de 10 ani in orasul Elady. Pozitia neobisnuita a corpului cetatenei care arata clar ca aceasta era legata in momentul cand flacarile au mistuit-o i-au convins pe cei ajunsi in graba la locul incendiului ca in aceasta noapte a avut loc o crima. Scosi cu noaptea-n cap din asternuturile calde sotii Ionica au declarat ca nu stiu nimic, vila de vacanta fiind folosita de ei doar pe perioada verii.
Cercetarile descinse la locuita numitei Fanny au scos la iveala jurnalul intim al prietenei noastre si o colectie de 2563 de casete video suspecte. Cercetatorii nostri au descoperit cu stupoate ca toate casetele contineau scene intime cu diverse persoane mai importante sau mai putin importante din oras si care au inchiriat o data sau de mai multe ori camere in hotelul pe care Fanny il detinea. Iar din jurnalul plin cu detalii picante referitoare la modul in care casetele erau folosite de domnisoara in cauza erau rupte toate paginile incepand cu 28 august 2008. Casetele dezvaluie insa prea multe pentru a fi facute publice. In urma vizionarilor, pompierul Costica a plecat verde de manie catre casa, iar colega sa Marinela si-a sunat urgent avocatul pentru o programare. Zvonurile s-au raspandit cu repeziciune si pana la ora 10 ora locala toata lumea stia deja de moartea cetatenei si toti faceau calcule si presupuneri despre cele 6 luni lipsa din jurnal si cele 2563 de casete incriminatoare.
Vom face acum cunostinta cu 11 dintre cetatenii respectabili ai oraselului Elady, persoane importante (mai ales in ochii lor) care vor incerca in urmatoarele zile sa rezolve misterul: Rozy, Invisible, Angeldust, Madutz, Lexie, Roxana, Albinutza, Chinte, Dr_Wize, Szi si Walpu.

Da-ti-i drumu. Pe locuri! Fiti gata!

START!

+Quote Post

465 Pages V  « < 97 98 99 100 101 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th May 2025 - 11:30 PM