![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu speram sa-i pot spune lui Mr. kalua sa-mi aduca haine normale, de dinainte de sarcina, la iesirea din spital. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Eu speram sa-i pot spune lui Mr. kalua sa-mi aduca haine normale, de dinainte de sarcina, la iesirea din spital. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Multe mamici cred ca e posibil asta inainte sa nasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
aoleu, pe mine m-au apucat toate frigurile citind topicul asta. Rox, bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai burtica se retrage in timp. Oricum la cele 28 de kg pe care le-am pus eu in sarcina, slabe sanse sa incap in hainele vechi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Se tot mira lumea si zice ca nu se vad, dar eu stiu ca nu mi s-a stricat cantaru. Asta e... (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Mersi Chinte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu am plecat din spital cu 20 de kile in plus, iti dai seama ca nu era vorba numai de burta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ca s-au topit dupa. Si la mine se vor topi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt convinsa.
Deocamdata ma laud cu niste glezne si picioare butuci de butuci. Nu credeam ca pot fi vreodata atat de umflate. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 240 Joined: 11-September 08 Member No.: 4,691 ![]() |
Daca zici ca e multa apa o sa mearga f repede jos,eu am purtat cu 3numere in plus la pantofi in ultimele 2 luni de sarcina, si kg alea au venit joss repede, adica in 4 saptamani 13 jos fara nici un fel de regim.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:09 PM |
|