![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
i-am vazut `lucrarile`in cateva emisiuni si m-am topit Mario Batali
aici e un restaurant new yorkez unde bucataria e intinsa pe 2 etaje. as sta vreo saptamana acolo ca observator-degustator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ferran Adria este considerat cel mai bun bucatar din lume si elBulli e restaurantul lui. un filmulet care m-a fermecat si de pe la mijlocul lui incepusem sa-mi soptesc 'nu-i adevarat, e stiintifico fantastic' si cineva din film a consluzionat ca si mine, trebuie s-o cred de vreme ce a si gustat din ce-o sa vedeti nu mai spun ca resturantul e superb. Stil rustic si pereti albi, o senzatie de bine instantanee. http://www.youtube.com/watch?v=Bg9h5S1VW3w wiki spune ca restaurant e inchis 6 luni pe an timp in care Adria calatoreste prin lume in cautare de ingrediente speciale |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
wow! (IMG:style_emoticons/default/greedy.gif) I'm speechless!
Ce inseamna sa fii cu adevarat pasionat! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe 8 ianuarie s-a stins din viata Gaston Lenotre, cel care a revolutionat patiseria/cofetaria. Sa se odihneasca in pace!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:03 AM |
|