![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Dore, eu am intalnit un tip care innebunea cand vedea o pedichiura ingrijita, se considera norocos. Unde mai pui ca intr-un an, cand s-a dus cu iubita lui la mare, tipa si-a rupt o unghie din greseala si el a balacarit-o ca la usa cortului ca pe plaja trebuie sa arate impecabil :hainoroc: . O alta mare problema era ca nu se putea apropia de tipele care aveau alunite pe corp... Eu am fugit cat am putut, chiar daca era frumos, destept si cu bani.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bertha...dar astea is deja probleme mari... :o
nu credeam ca exista specimene de genul asta... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Da, Ariana, cred ca era dus cu capul. Iti dai seama cam ce fel de om poate fi daca la a doua intalnire mi-a povestit in detaliu ce-i placea la o iubita, ce la alta, ca s-a mirat ca una avea organele genitale prea mari. :valea:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
lol, :morideris:
Mie mi se pare culmea sa te apuci sa intrebi despre ilustrii predecesori. Daca partenerul/a vrea sa iti povesteasca, este alegerea lui, dar eu consider irelevant trecutul unei persoane, conteaza doar "aici" si "acum". |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
trecutul ca trecut, dar sa mai dai si detalii d'astea... ;D
QUOTE O alta mare problema era ca nu se putea apropia de tipele care aveau alunite pe corp... Eu am fugit cat am putut, chiar daca era frumos, destept si cu bani. poate sa fie frumos, destept si cu bani, dar nimeni nu e perfect asa ca o hiba, piticei la cap tot trebuie sa aiba. :D |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
buey, da' mie mi se par secsi alunitele, da' eu recunosc ca am niste idei mai ciudate despre definitia acestui cuvant :evil:
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE buey, da' mie mi se par secsi alunitele, da' eu recunosc ca am niste idei mai ciudate despre definitia acestui cuvant :evil: detaliaza :D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am o alunita.Dar nu spun unde. :fluierat:
Barbatilor le plac femeile.Punct. Blonde,brunete,roscate,inalte,slabe,scunde,voluptoase... :fluierat: |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi plac zuzele, nu fufele.
|
|
|
![]()
|
|
mimozele nu va plac? :P
QUOTE Eu am o alunita.Dar nu spun unde. :fluierat: si eu am o alunita de care sunt f mandra :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:18 PM |
|