![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Este foarte interesant aspectul referitor la alunite. Oare exista oameni fara alunite pe corp? Si mie mi se par sexy, mai ales la un barbat, mai ales daca sunt pe abdomen pe undeva :P.
Am mai intrebat barbatii si mi-a zis unul o faza de am ramas asa :o: el considera sexy o dentitie problematica, dar nu sa fie totul alandala acolo, ci doar cativa dintisori cu o pozitionare mai amuzanta cumva. Ce ziceti, domnilor, poate fi sexy o femeie in asa situatie? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
era dentist tipul, dore? ::) Eu nu am considerat niciodata dintii un criteriu de evaluare, desi daca ma gandesc bine, cateva "foste" aveau adevarate obsesii cu ei. Concluzia e simpla, dar nu o pot spune pe forum :D
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE in schimbul a ce anume? :magandesc: ca nu ati spus nimic :D pai ce ai de dat, invi? :DQUOTE Concluzia e simpla, dar nu o pot spune pe forum fara dinti... :fluierat: si mie imi plac alunitele, dar sa nu fie f mari... |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
pai eu tot v-am intrebat ce vreti sa va ofer... ::) Va las sa va hotarati si imi ziceti atunci :evil:
si da, 1 karma for you. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Am mai intrebat barbatii si mi-a zis unul o faza de am ramas asa :o: el considera sexy o dentitie problematica, dar nu sa fie totul alandala acolo, ci doar cativa dintisori cu o pozitionare mai amuzanta cumva. Ce ziceti, domnilor, poate fi sexy o femeie in asa situatie? daca e vorba de o mica strungareatza..hell yes!!!!! ::) |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE ... Eu am fugit cat am putut, chiar daca era frumos, destept si cu bani. Destept? Yeah right. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE si eu am o alunita de care sunt f mandra :D cred c-am vazut-o |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
n-ai vazut-o ca e ascunsa in haine :P
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE n-ai vazut-o ca e ascunsa in haine :P e pe partea cealalta a pozei. |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE motto meu, in aceasta secunda: "ai reusit... continua, n-ai reusit ...continua" :l pai ce sa mai continui daca n-ai reusit. motto-ul ar trebui sa fie: fight to the death. adica trebuie sa reusesti. no other choice. what lights my fire? good question. i don't know. depinde de situatie, de starea mea. pana la urma as vrea sa ma conving ca am inteles intrebarea. back to you |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:32 AM |
|