![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mey, dar un mascul deja ne-a marturisit ce-i place pe un alt topic: jarteaua si fursecu'. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
acum vreti si voi sa stiti toate fetisurile noastre. :P
cel putin pentru barbati este clar, statistic vorbind este corect sa afirmi ca dragostea incepe din cauza sexului. La femei, taman invers, sexul din cauza dragostei. La orice regula exista exceptii, din fericire :D |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
invisible intrebarea ta ar duce la ideea ca dragostea si sexul se conditioneaza reciproc cumva. ceea ce in opinia mea este fals . si cam asta iti spune si angeldust
din punctul meu de vedere exista o imensa diferenta intre a face dragoste si a avea sex.... |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
fursec? a zis cineva fursec? :o
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE si acum on topic. oja rosie e cam stridenta. dar ma light cele cu aliura de tocilare. ochelari fusta de stofa camasuta alba apretata. usor inocente in privire si vorba. asa cu un aer retras si f f cumintele Hmmmmmmmmmmmmmm :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
invi
uite ce vad eu aici: QUOTE stati doar un pic sa termin celelalte 15 treburi, si va lamuresc eu :P QUOTE acum vreti si voi sa stiti toate fetisurile noastre. :P invi atat ti-a trebuit? cateva zeci de minute... ca sa uiti promisiunea? :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Corect Ella, eu ii mai dau un 4 si se poate ridica. ;D
Invi, ne-ai ametit si plictisit azi. :-X |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
cu dedicatie pentru vad_fursecuri:
(IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/cookies.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
ce-ai facut ciresica fetita dulce? :o
acum toti saliveaza de placere.... 8) :P :P |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
da' jarteaua? jarteaua unde e?
|
|
|