![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
deja te-ntinzi :) ... ti-ai luat portia de fursecuri azi ..... jarteaua maine !!
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu se intinde nimic, da? :| perferso :|
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Jarteaua trebuie sa o gasesti singur....sub halatul asistentei..:D.
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
deci sa-l rezolve cineva pe vad_perfers cu jarteaua ca de o saptamana plange pe aici saracu' :fluierat: .... ciresica ... te oferi tot tu mama?
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu tocmai mi-am cumparat una..... :fluierat:.......sa o arat,sa nu o arat? ;)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
doar daca e cu dedicatie :evil:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Mi-am luat si eu una pentru nunta :hohote: :hohote: :hohote:
Vrei ? Dau si dedicatie :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Zau ca n-am inteles de ce nu puteti raspunde ontopic - adica la ceea ce a cerut Ariana. Va rog frumos s-o faceti de acum inainte, fiindca sunt chiar curioasa ce-i incita pe domnii nostri de pe forum ::).
Unii dintre barbatii pe care ii cunosc eu sunt atrasi, in mod aleatoriu, de: look-ul natural, fusta peste genunchi, manusile fara degete, unghiile frumoase, degetele de la picioare fara bataturi sau asimetrii, parfumul fructat, tricoul pe post de camasa de noapte. Sunt sigura ca daca reusesc sa-i intreb pe toti, voi avea material pentru doua pagini :P. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
pai logic ca nu raspundem ontopic mereu, ca avem prea multa imaginatie...si e normal cand unul spune o chestie sa ne vina 10 idei pe langa subiect si sa le tocam aici marunt..pana la urma, ce e rau in a te simti bine stand de vorba si trecand din una in alta? eu cred ca e un exercitiu foarte bun de conversatie, mai ales ca se desfasoara civilizat...so? :fluierat:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
manipulam subiectul in asa hal incat sa nu dezvaluim nimic....elaboram diversiuni cu fursecuri si jartele..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:28 PM |
|