![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
da-mi nr ei de tel :o
deja ma trec fiori cand vad si coditele alea. :-* |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Fahnele, pare incredibil sa nu fie reusit sa tavalesti tu asa ceva - fetele astea balesc dupa masculi feroci, in general. Probabil ca in cinci minute le convingi sa le arati si Bucurestiul si noaptea, simultan ::). Dar eu una inca mai sper ca ai glumit, de fapt ;D.
Perfect ;) acum ca ne-am edificat ce fantezie ascunsa avea Fahnel al nostru in tot timpul asta, cu restul cum stam? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
ai sa razi. succesul meu la astfel de femei este ceva ce tinde sistematic spre 0.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:o :o :o, iti tin pumnii fanele, poate anul asta iti indeplinesti si tu visul asta ;)
un fel de new year's rezolution |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
fahnelle, aia e poza ta sau e tom cruiz? ca nu diclesc foarte bine... :P
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
bun ...deci fane a dat cartile pe fata...adora tocilarele.....ok... :fluierat: si ceilalti? fugiti de topicul asta ha?? invi din cate vad vrea fete vulgare (in my opinion ::) ) ...ungii lungi cu oja rosie :fluierat: hai baieti....fara frica...nu va sare nimeni in cap....cred :fluierat:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tan' Cutza si daca sare'n cap "she bre crezi ci nu riezistam"? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
pai nu stiu...pai fa si matale un calcul...da' vezi sa nu-ti dea cu virgula, ca masculii sunt in inferioritate pe acest forum :hainoroc:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu-i bai, ca doar intotdeauna, partea feminina a fost dominanta, fata de cea masculina!!!
Si cind te gindesti ca unii masculi mai trec si de partea voastra?!!! :- :- :- [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
asta pt ca sunt constienti ce e bine pt ei, mistacule!!! :pistolar:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:03 AM |
|