![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
nu cred ca asta a vrut sa spuna :D
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
aaaaaaaaaaa..... mistacule da' departe te duce gandu' :hohote:
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE pai nu stiu...pai fa si matale un calcul...da' vezi sa nu-ti dea cu virgula, ca masculii sunt in inferioritate pe acest forum :hainoroc: noi suntem vreo 10 asa, dar voi sunteti singure :| |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:morideris: stai sa vad daca reusesc :/ , nu pot sa-mi reprim sentimentele :hainoroc:
si nu vreau :D 10 sunteti? nu stiam :) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si-apai, referitor la discutie, tocmai aceasta competitie, cine este mai tare, cine-i mai presus, poate tocmai asta ma "light my fire"! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Male to Female Ratio: 1:7
de ce sa mai plecam in Rusia? :D |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
QUOTE noi suntem vreo 10 asa, dar voi sunteti singure :| ia uite si primul curajos :P deci declari razboi huh?? eu zic sa te gandesti mai bine :pistolar: nu poti sti de unde sare jarteaua 8) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca am mai intrat odata in "gura voastra"si vreo citeva seri nu mai stiam ce sa scriu insa, mi-aduc aminte ca o "pagina" a vietii mele a fost, cind am spus ca eu trebuie sa agat o d-soara!
Dupa ce am dus pina la capat "gindurile " am constatat ca nu eu fusesem de fapt cel care atacasem ci doar am raspuns la o "garda joasa", care ca si la volei"imi ridicase mingea la fileu"! Eu am sarit, am sutat si ne-a fost bine la amindoi! :hainoroc: Imi plac provocarile!!!!!!! :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Poate tie ti-o conveni invisible, te si vezi cu haremul, dar mie nu-mi surade sa-mi impart masculul ;D ;D ;D
Call me crazy :D Poate daca era invers..., cred ca ma mut pe un forum de barbati...., daca-l gasesc |
|
|
![]()
|
|
titsicule daca-l gasesti sa o anunti si pe tanti Cutza .... tare-s curioasa ce s-o vb pe un forum pe gentlemen...de epilare in popou maybe? :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:13 AM |
|