IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Probleme cu parintii, in adolescenta
bebi_mic
post Jan 16 2006, 10:21 PM
Post #1

Musafir

persoana care te iubeste te poate face sa suferi????? sunt tare curioasa. eu sunt intr-o relatie de 1an jumate. la inceput nu a tinut cont de existenta mea se culca cu alta...in fine  :'( ma doare sa-mi amintesc trecutul  :'( ceea ce vreau sa stiu este de ce el imi cere sa iasa in oras? sa se distreze. imi spune ca are19 ani, nu se poate inchide in casa pt ca pe mine nu ma lasa parintii. :'( si ca el e foarte cuminte si trebuie sa am incredere oriunde s-ar duce ca nu face nimic, ca e cu gandul la mine si ca ma iubeste. dar nu pot, cand imi amintesc ce a fost si cat am suferit parca se rupe ceva in mine. imi vine sa mor cand ma gandesc ca vrea sa plece la sibiu(are un frate acolo), sa mearga la discoteci  :( ma doare ca nu poate fi relatia asta asa cum as vrea eu. oare dupa trecerea anilor astia cat sunt mica va fi bine? ne vom intelege cum vreau eu? CINE MA AJUTA? VA ROG  :'(
Go to the top of the page

+Quote Post
invisible
post Jan 16 2006, 10:57 PM
Post #2

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

persoana care te iubeste te poate face sa suferi?????
absolut, cel mai probabil involuntar, dar tinand cont ca si tu il iubesti pe el, efectele se amplifica. Cam asta si este dragostea (in viziunea mea), un sentiment prin care gesturile persoanei alese se amplifica la dimensiuni si semnificatii mult mai grandioase decat inseamna probabil in realitate.

sunt tare curioasa. eu sunt intr-o relatie de 1an jumate. la inceput nu a tinut cont de existenta mea se culca cu alta...in fine  :'( ma doare sa-mi amintesc trecutul  :'(

Fa-ma sa inteleg.. tu erai impreuna cu el si el se culca cu alta... si tu acceptai, ba mai mult ati ramas impreuna? Sau nu stiai ca se intampla atunci si ai aflat mai tarziu?

ceea ce vreau sa stiu este de ce el imi cere sa iasa in oras? sa se distreze. imi spune ca are19 ani, nu se poate inchide in casa pt ca pe mine nu ma lasa parintii. :'( si ca el e foarte cuminte si trebuie sa am incredere oriunde s-ar duce ca nu face nimic, ca e cu gandul la mine si ca ma iubeste.
La 19 ani e normal sa iasa in oras, hell, la orice varsta e normal sa iesi in oras (bine, cu un minim acceptabil totusi). Dar daca tu "ai voie" intr-o seara iese cu tine, nu?
Si asta ca "unde ma duc sunt cuminte si ma gandesc numai la tine"... :D Asa ceva nu exista, daca ma crezi acum, bine, daca o sa descoperi tu mai incolo singura, iarasi bine. Avand in vedere ca la varsta voastra nu aveti tocmai ce s-ar numi o "relatie serioasa", e de asteptat, ba si de acceptat cum ca pot sa existe si altele. Un tip la 19 ani alearga dupa tot ce poate prinde, si asta probabil ca il va mai tine multa vreme de acum inainte ;)

dar nu pot, cand imi amintesc ce a fost si cat am suferit parca se rupe ceva in mine. imi vine sa mor cand ma gandesc ca vrea sa plece la sibiu(are un frate acolo), sa mearga la discoteci  :( ma doare ca nu poate fi relatia asta asa cum as vrea eu.

Dar cum ai vrea tu sa fie?

oare dupa trecerea anilor astia cat sunt mica va fi bine? ne vom intelege cum vreau eu? CINE MA AJUTA? VA ROG  :'(

Da, va fi bine. Garantat. Si nu pentru ca se vor schimba barbatii, ci pentru ca vei intelege tu altfel lucrurile. ;)

Relax, have a kitkat.

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 16 2006, 11:12 PM
Post #3

Musafir

da am aflat mai tarziu, in vara anu asta care a trecut, pt k el a fost la sorusa in spania si eu am facut o mare prostie, am cam umblat cu unu in mod involuntar il credeam prieten si mi-a facut ceva pe urma caruia inca sufar, m-a sarutat si apoi i-a zis prietenului meu minciuni si tot asa . si el a vrut sa se omoare nu a mancat o sapt si a fost in spital k vomita sange si i-a fost foarte nefavorabila perioada. atunci in tp ala ne-am certat tare si am aflat ca s-a culcat cu una, mi-a spus ea si atunci am inteles multe care pt mine erau neclare :( si inainte sa plece la ziua lu unu s-a sarutat cu o balena purcea nesimtita (scuza-ti-ma dar nu ma pot abtine) si am aflat si asta.  :'(

+Quote Post
angeldust
post Jan 16 2006, 11:39 PM
Post #4

Musafir

mie cred ca imi scapa esentialul:

ce ma nedumereste este ca tu ai o poza acolo cu un bebe care pare sa fie al tau si in acelasi timp spui ca pe tine nu te lasa parintii sa iesi in oras sau asa ceva > acum sa fie clar ca eu nu judec pe nimeni < dar daca asa sta intr_adevar treaba nu mi se pare prea normal :(

+Quote Post
Meg
post Jan 16 2006, 11:40 PM
Post #5

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mie cred ca imi scapa esentialul:

ce ma nedumereste este ca tu ai o poza acolo cu un bebe care pare sa fie al tau si in acelasi timp spui ca pe tine nu te lasa parintii sa iesi in oras sau asa ceva > acum sa fie clar ca eu nu judec pe nimeni < dar daca asa sta intr_adevar treaba nu mi se pare prea normal :(

gand la gand, angel..  ???

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 16 2006, 11:45 PM
Post #6

Musafir

fetele, nu e al meu, e fratele meu.am mai zis si in alta parte de asta. si da nu ma lasa parintii sunt niste parinti rai pot zice. eu nu am nevoie numai de bani si de lucruri. mai am nevoie si de iubire, si daca nu am avut niciodata de la ei si nici nu am , mi-am gasit altundeva , in prietenul meu. eu nu am mai iesit la un suc de 3saptamani, la discoteca nici sa nu auda, prieten nu am voie (de el nu stiu) cand ies odata la o luna nu am voie mai mult de 9afara ("si asa e tarziu"-mama) :'( :'( :'( :'(

+Quote Post
invisible
post Jan 16 2006, 11:47 PM
Post #7

Another Stranger Me

Group: Membru de Onoare
From: Capital City
Member No.: 40

da' cati ani ai mami?

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 16 2006, 11:50 PM
Post #8

Musafir

15 :'( acum nu zic sa ies toata noaptea sau cine stie cum, nu asta vreau, eu cel mai mult imi doresc sa-l accepte pe el. sa ne lase sa fim impreuna pentru ca eu il iubesc, dar ei
sunt exagerati...

+Quote Post
Meg
post Jan 16 2006, 11:54 PM
Post #9

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

:D ii inteleg ma.. la 15 ani nici eu nu ieseam afara decat pana la 21 si alte shituri de astea. cu timpul o sa le treaca, n-ai cum sa ii convingi tu ca nu ti se va intampal nimic.
cum am terminat cu bacul nici nu le mai ceream voie sa ies.. numai ii anuntam  8) (deci clasa a12a.. dar deja de prin clasa a11a imi permiteam sa mai ies la un bairam si sa vin dimineata..)

poate la tine nu o sa dureze asa mult  :estiok:

+Quote Post
bebi_mic
post Jan 16 2006, 11:59 PM
Post #10

Musafir

cred ca trebuie sa ma marit intai si apoi sa ma lase ei. ooooooooooooooo parca m-as duce si m-as imbata si m-as droga. cam asa gandesc ei...am si eu colegi si pe ei ii lasa domne, nu inteleg de ce pe mine nu. Si sa stiti ca sunt foarte cuminte, invat foarte bine am 10 si printre ei strecurati cativa 9, nu inteleg de ce fac asa , in loc sa ma incurajeze ei ma fac sa imi pierd increderea in mine si in cei din jur, ma fac sa fiu inchisa :'(

+Quote Post

15 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 04:28 AM