IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ati face un copil cu un barbat casatorit si ati cere pensie alimentara ca sa ii "asigurati un viitor"?
Ce parere ai despre
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 34
Guests cannot vote 
claudia_electra
post Feb 9 2009, 03:52 PM
Post #101

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

contribuie azi-maine, de unde stim cat are de gand sa o faca?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 03:53 PM
Post #102

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drag mi-i de voi, parca ati facut voi copilul. Relax!!!

+Quote Post
mititik
post Feb 9 2009, 03:53 PM
Post #103

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Contribuie acum, dar maine, dar peste un an, dar peste 10? Poti sa stii?

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 03:58 PM
Post #104

Musafir

Pai cand zice viitor poate se refera sa aiba bani sa-l tina la scoala,facultate,ca nu cred ca din pensie alimentara se poate cumpara masina sau apartament pt plod.

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 03:59 PM
Post #105

Fondator eLady.ro

Mai, ia puneti-va mintea la contribuite: putea sa o dea in judecata sa ii ia copilul pe motiv ca ea nu are cu ce sa il intretina, si doamna raminea si fara copil, si fara banii aia. Aica fix cu un cciu-ciu.
Daca l-a recunoscut in final si ii si trimite bani, ce pana mea mai vrea?
Mie imi suna a lacomie.
Oricum ar fie clar ca tipul are bani! Altfel nu se gindea la asta!
Mai cititi si voi printre rinduri, ca nu e toata lumea ca noi.

+Quote Post
margri
post Feb 9 2009, 04:01 PM
Post #106

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,979

Bine zici Maat ! Un copil nu apare instant ca sa putem spune ca s-a intamplat 'neprevazutul " are la dispozitie destul timp sa se hotarasca daca il face sau nu .
Va rog sa nu veniti cu cliseul ca mama este impotriva avortului , cine este impotriva avortului nu se tavaleste cu oricine are niste standarde mai inalte.
Cate dintre noi am accepta sa fim puse de un barbat in fata unei hotarari pe care sa trebuiasca sa o includem in viata noastra numai pentru ca asa a vrut el sau s-a intamplat pe neprevazute ? Am protesta si l-am (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) urgent.
A nu se intelege ca sunt de partea barbatilor fie ei insurati sau nu , nu cred ca exista unul pe care sa nu vrei macar o data sa il (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) dar urasc sa ma forteze cineva sa fac ce nu vreau.

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 04:03 PM
Post #107

Fondator eLady.ro

Magri, la faza cu tavalitul: asa e!
Parerea mea e ca mama a stiut de la inceput ca viitorul tata are bani. Si vrea sa profite nitel de asta.
Ca daca era rupt in cur, poate nici nu facea copchilul indiferent cit l-ar fi iubit pe tata.

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 04:03 PM
Post #108

Musafir

Ei lacomie. Crezi ca daca il dai in judecata si ceri nush cat,o sa ti se dea doar pt ca asa vrei tu?
O sa se stabileasca o suma decenta,atat d.p.d.v al tatalui,cat si al copilului, probabil ceva mai mult decat trimitea tatal,ca doar nu dadea ala de bunavoie o suma corecta,dar mama va avea siguranta ca banii aia vin in mod regulat.

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 04:07 PM
Post #109

Fondator eLady.ro

Ar fi misto sa faca tatal o donatie pe la rude, sa se declare in faliment si sa nu ii mai dea nici un leu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ca daca e n faliment, nu mai trebe sa ii dea nimic!
Desi daca voia asa ceva, o purta prin judecata cu anii! Si e clar ca ea nu poate sustine un prces in Italia. Nici din punct de vedere financiar, nici cu timpul.

Eu nu ii dadeam un leu. Ii luam copilul.
Si luam frumos un avocat bun, emonstram ca ea nu are cu sa ii ofere ceea ce pot eu. Nici o instanta de pe lume nu ar da copilul celui care nu are cu ce sa il intretina.

+Quote Post
rozy
post Feb 9 2009, 04:08 PM
Post #110

Musafir

Ba sa stii ca dai. Taica-miu s-a declarat fara venit,si totusi plateste o suma mica,in functie de nush ce chestii...salariu minim pe economie..parca

+Quote Post

16 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM