![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
contribuie azi-maine, de unde stim cat are de gand sa o faca?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drag mi-i de voi, parca ati facut voi copilul. Relax!!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Contribuie acum, dar maine, dar peste un an, dar peste 10? Poti sa stii?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cand zice viitor poate se refera sa aiba bani sa-l tina la scoala,facultate,ca nu cred ca din pensie alimentara se poate cumpara masina sau apartament pt plod.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, ia puneti-va mintea la contribuite: putea sa o dea in judecata sa ii ia copilul pe motiv ca ea nu are cu ce sa il intretina, si doamna raminea si fara copil, si fara banii aia. Aica fix cu un cciu-ciu.
Daca l-a recunoscut in final si ii si trimite bani, ce pana mea mai vrea? Mie imi suna a lacomie. Oricum ar fie clar ca tipul are bani! Altfel nu se gindea la asta! Mai cititi si voi printre rinduri, ca nu e toata lumea ca noi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Bine zici Maat ! Un copil nu apare instant ca sa putem spune ca s-a intamplat 'neprevazutul " are la dispozitie destul timp sa se hotarasca daca il face sau nu . Va rog sa nu veniti cu cliseul ca mama este impotriva avortului , cine este impotriva avortului nu se tavaleste cu oricine are niste standarde mai inalte. Cate dintre noi am accepta sa fim puse de un barbat in fata unei hotarari pe care sa trebuiasca sa o includem in viata noastra numai pentru ca asa a vrut el sau s-a intamplat pe neprevazute ? Am protesta si l-am (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) urgent. A nu se intelege ca sunt de partea barbatilor fie ei insurati sau nu , nu cred ca exista unul pe care sa nu vrei macar o data sa il (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) dar urasc sa ma forteze cineva sa fac ce nu vreau. |
|
|
![]()
|
|
Magri, la faza cu tavalitul: asa e!
Parerea mea e ca mama a stiut de la inceput ca viitorul tata are bani. Si vrea sa profite nitel de asta. Ca daca era rupt in cur, poate nici nu facea copchilul indiferent cit l-ar fi iubit pe tata. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei lacomie. Crezi ca daca il dai in judecata si ceri nush cat,o sa ti se dea doar pt ca asa vrei tu?
O sa se stabileasca o suma decenta,atat d.p.d.v al tatalui,cat si al copilului, probabil ceva mai mult decat trimitea tatal,ca doar nu dadea ala de bunavoie o suma corecta,dar mama va avea siguranta ca banii aia vin in mod regulat. |
|
|
![]()
|
|
Ar fi misto sa faca tatal o donatie pe la rude, sa se declare in faliment si sa nu ii mai dea nici un leu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ca daca e n faliment, nu mai trebe sa ii dea nimic! Desi daca voia asa ceva, o purta prin judecata cu anii! Si e clar ca ea nu poate sustine un prces in Italia. Nici din punct de vedere financiar, nici cu timpul. Eu nu ii dadeam un leu. Ii luam copilul. Si luam frumos un avocat bun, emonstram ca ea nu are cu sa ii ofere ceea ce pot eu. Nici o instanta de pe lume nu ar da copilul celui care nu are cu ce sa il intretina. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba sa stii ca dai. Taica-miu s-a declarat fara venit,si totusi plateste o suma mica,in functie de nush ce chestii...salariu minim pe economie..parca
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM |
|