IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ati face un copil cu un barbat casatorit si ati cere pensie alimentara ca sa ii "asigurati un viitor"?
Ce parere ai despre
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 34
Guests cannot vote 
Diana.
post Feb 9 2009, 04:09 PM
Post #111

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ala e impozitul pe proprietati. E cu totul altceva.
Fara venit nu inseamna in faliment.
In faliment esti cind nu mai ai nimic in posesie.
Go to the top of the page

+Quote Post
mititik
post Feb 9 2009, 04:09 PM
Post #112

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Nu stiu daca e corect ce spun si as vrea sa imi confirme/infirme cineva in domeniu sau mai bine documentat, dar am impresia ca si in cazul in care femeia nu ar avea un sfant, legea l-ar obliga pe el sa plateasca, dar nu ar lua copilul de langa mama.

Si ma scuzati, dar eu nu m-am raportat catusi de putin la cazul prezentat de Maat in primul post, intrucat informatiile sunt prea putine pentru a o judeca asa pe femeia aia. Am incercat numai sa raspund la intrebarea "e corect ca tatal sa plateasca sau nu". Si cred ca multe de aici au facut acelasi lucru.

+Quote Post
Dixy
post Feb 9 2009, 04:10 PM
Post #113

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Exact Maat.
Ea primeste bani de la el,nu uitati asta.Daca vrea pensie alimentara inseamna ca nici macar nu are incredere in el ca o sa continue sa-i trimita bani.Atunci va imaginati ce relatie a fost/este intre ei.
O femeie trebuie sa stie exact cand si cu cine trebuie sa aduca pe lume un copil
Putea sa faca chiuretaj si punct.Sau si-a dat seama prea tarziu ca e bortoasa? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 04:15 PM
Post #114

Fondator eLady.ro

... Daca avocatul tatalui mai vine si cu dovezi privind moralitatea mamei, condiile de viata ale copilului din Romania, raportate la cele ale pe care i le poate oferi tatal in Italia (si este foarte clar ca el are bani mai multi! ), plus ca pentru asa ceva procesul trebuie sa fie judecat in Italia, mama s-a lins pe bot. De tot.
Ma indoiesc ca instanta italiana va da copilului mamei.
Italianul poate gasi oricind doi prieteni care sa declare sub juramint ca s-au culcat cu mama.
Poate si sa spuna ca si au platit pentru asta.
Daca tipul vrea sa ii faca rau, exista toate premisele sa reuseasca.

Dixy, nu cred ca e din alea care ne intreaba pe noi daca sint gravide, cred ca e premeditare.
Sau daca nu a fost premeditare, i-a venit ideea pe drum.
Face si un copil sa nu ramina singura la batrinete, primeste si bani de la tatal natural.

P.S. Sint avocatul tatalui. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca tipul n a vrut sa recunoasca coipul din prima , poate avea motive sa creada ca nu e singurul barbat din viata ei.

+Quote Post
kalua
post Feb 9 2009, 04:17 PM
Post #115

Musafir

Daaa, precis tatal copilului si mai ales nevasta acestuia isi doresc tare mult sa creasca el copilul asta. Hai sa fim seriosi!

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 04:18 PM
Post #116

Fondator eLady.ro

Daca tipa ii cere pre amulti bani, o sa prefere sa il ia ei. Pun pariu.

+Quote Post
pescarush
post Feb 9 2009, 04:19 PM
Post #117

Musafir

Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la asta ma gandeam si eu. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 04:21 PM
Post #118

Musafir

Procesul are loc in tara de rezidenta a copilului sau la intelegerea parintilor.

In Romania tatal cu o situatie buna poate lua copilul de la mama daca aceasta nu munceste. ( Cel putin asa era pana acum ceva ani)
In Italia copilul nu este luat de la mama decat daca aceasta il da benevol. Tatal plateste pensie si catre copil si catre mama.

Bineinteles depinde de la caz la caz in fuctie de situatia prezentata de fiecare, de agravante si atenuante...

O piti' poate obtine bani de la un barbat insurat sau nu si fara sa aduca pe lume un copil, cate asa zise dame de companie nu sunt pe aceasta lume? In ceea ce ma priveste eu cred ca sunt mult prea putine femeiele care ar aduce pe lume un copil doar ca sa profit de un barbat...

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 04:27 PM
Post #119

Fondator eLady.ro

Daca eram in locul nevestei, as fispus" Vrea bani mai multi? Luam copilul la noi! O sa ii fie mai bine!". Si luam copilul.
Din punctul meu de vedere, tipa nu ar trebui sa tina copilul la ea, la cum l-a facut.

Kary, daca ea cere pensia, nu ar trebui sa fie procesul in Italia? Mie asa mi se pare normal.

Si inca o intrebare: procesele in Italia se judeca pe baza deciziei juratilor, ca in SUA?

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 04:30 PM
Post #120

Musafir

In mod normal daca tatal nu contesta cererea de pensie nici nu are loc un proces. Pensia legala cand exista un certificat care atesta paternitatea este un drept al copilului si se acorda automat. Ramane doar sa se stabileasca cat castiga tatal si cat procentual trebuie sa se indrepte catre copil.

Nu exista jurati nici aici. Defapt nu cred sa existe in Europa proces cu jurati, poate ma insel.

+Quote Post

16 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:34 PM