![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, e clar: daca tipul vrea sa ii faca figura si sa nu ii dea un sfant, reuseste fara probleme.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, Maat, nevasta aia asa bucuroasa ia sa creasca copilul amantei!!! Toata o fi un entuzaism. Sa fim seriosi, nu stiu care ar face-o. Mai ales daca isi are si ea copiii ei. Iar daca nu, probabil ca nici atat! Gandeste-te ce reprezinta copilul ala pentru ea. Sa vada "greseala" sotului in fiecare minut! Care are sangele ala rece? Eu una, spun sincer NU AS FACE-O!
Tocmai mi-am amintit de un caz, al unei fete pe care am cunoscut-o acum niste ani, ea e in Germania. Avea in jur de 36-37 de ani si a vrut sa aiba si ea un copil. S-a culcat cu unul (burlac convins) si a ramas insarcinata. Bineinteles ca el a incercat s-o dea cotita, ca nu e copilul lui etc. S-a facut testul DNA, copilul este al lui. Ea a urmat toate caile legale, a primit pensie alimentara pentru copil, tatal nici nu a vrut sa vada copilul, pana pe la vreun an. In jurul varstei de un an, s-a dus la el si chiar l-a indragit, asa ca participa la cresterea copilului, il ia la el, l-a dus sa-si cunoasca bunici, matusi, ce-o mai fi avand. Dupa voi, in cazul asta, femeia nu trebuia sa primeasca nimic pentru copil, pentru ca l-a vrut ea si gata? Totusi, nu singura l-a facut. Mie chiar mi se pare corect ca el sa dea pesnie alimentara, desi s-a trezit cu "cadoul", pentru ca nu si-a pus problema, ca daca e burlac convins si nu vrea copii in ruptul capului, sa isi traga un prezervativ. This post has been edited by pescarush: Feb 9 2009, 04:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Doamne fetelor ce disputa!
Eu care zile intregi nu intru pe forum ( din lipsa de timp )acum am lasat balta toata treaba ( maine o sa mi se faca mila de mine) si urmaresc subiectul . Sper ca cat mai multe pupeze sa ia (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) si sa-si puna naiba fundul la munca nu la......... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E as face-o. L-as creste ca pe al meu. Si ar fi si cea mai mare pedeapsa pentru el, nu ar mai trebui sa ii scot ochii zilnic. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Margri, esti de coma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Procesele cu jurati sint la cazuri penale.
Apoi voi transpuneti altora gandurile voastre bune referitoare la copii. Cum sa creasca un copil nascut dintr-o relatie adultera?? Doar daca-s Maica Tereza. Eu n-as face asa ceva! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu i'as da lui un sut in fund cu tot cu copil. Sa'l vad eu apoi cum o scoate la capat si cu un divot si cu un copil prin alte parti! Copil nevinovat nevinovat dar daca sotul meu l' facut cu alta sa fie sanatos dar nu langa mine...
|
|
|
![]()
|
|
Sincer, nu, Cleo. La ce "bube" duc pe mine, nu stiu daca as putea, medical vorbind, sa duc o sarcina la bun sfirsit. Nu e vina lui ca s-a nascut asa; si daca as putea sa ii ofer un camin, de ce sa nu o fac ?!
M-am gindit de multe oric la adoptie, in cazul in care nu voi putea face un copil, |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Depinde de personalitatea fiecareia Cleo.Eu din cate stiu in Italienii cu greu se hotarasc cand sa faca un pui,si sunt extrem de afectuosi si sensibili la subiect.Zic asta pentru ca sora mea lucreaza in Italia de 10 ani ca asistent medical general si a trecut prin toate sectiile spitalului.
Ahh si intradevar daca Iialianu' se supara cand va auzi ca i se mai cere si pensie alimentara,s-ar putea sa iasa nasssooolll. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Asta e chiar hilar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nesimtita naibii! Auzi, sa ceara pensie alimentara! Pentru propriul lui copil!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
De acord cu tine Maat. Eu nu am decat un copil tocmai ca sa fiu sigura ca ii pot asigura toate cele ( scoala buna, cursuri diverse, meditatii la greu s.a.m.d.p) desi sincera sa fiu si daca a-si avea 3-4 mi-as permite sa le asigur totul . cred ca mai degraba as creste eu copilul decat sa o intretin pe ea .
Unul dintre finii mei a divortat tocmai din cauza unei pupeze iar sotia a luat copilul si a plecat lasandu-l cu pupaza nu a vrut nici macar pensie alimentara; i-a fost foarte greu singura, dar anul trecut baiatul a intrat la medicina printre primii si a fost cea mai fericita mama din lume . Cat despre el si pupaza cand nu a mai avut multi bani pupaza a luat copilul lor l-a dus la nu stiu ce camin si ea a gasit un altul caruia i-a facut un copil care acum are 1.5 ani, dar nu vreti sa stiti cum este crescut |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:06 PM |
|