![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma intreb altceva: daca e in stare sa se gindeasca la pensie alimentara, inseamna ca e inteligenta. Cum de nu a folosit un mijloc contraceptiv daca era amorul asa arzator? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' de ce nu s-a gandit el,insurat fiind? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai i-o fi spus ea ca e sub efectul anticonceptionalelor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mama, ce scenarii facem! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daa,ca la otv. Sa facem un sondaj de ala....Credeti ca el a mintit-o ca nu e insurat? DA sau NU
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da corect, mandria nu tine de foame!
Dar in momentul in care te bagi in asa ceva, parerea mea e ca e mult mai ieftin sa te protejezi decat sa cresti un copil, care poate ca nu.si va cunoaste tatal. Si care se va face mare. Va pune intrebari. Si ce ii spui? Tatal tau e cu familia lui? Il minti frumos cat e mic! Dar se face mare, si lumea e rea. Si va auzi vorbe si va pune intrebari. Si ce te faci? De rahat te faci! Cat despre pensie, daca as fi in situatia asta, probabil ca as cere pensie. Asa cum s.a simtit bine, asa poate sa-si asume si o resposabilitate nu? Si in cazul in care sotia il paraseste pentru ca a fost inselata, el in nici un caz nu va ateriza la mine in pat happy ever after. IMHO |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar prin trauma unui copil ce creste fara tata, sau moare de foame, nu benefeciaza de o educatie calumea, creste la colt de bloc, prin astea cum o sa treaca? Cred ca prezervativul e cuvantul cheie aici (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Crezi ca l-a intrebat: Ma Franco, tu vrei copilul asta?
Exista si pilula de a doua zi si alte metode de contraceptie |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NU! Nu cred ca a mintit-o. E plina lumea de femei care nu au nici o poblema cu asta (se vede si in sondajul nostr (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )
Daca oricum o ajuta eu nu inteleg, nu cred ca el isi dorea acest copil, poate nici nu l-a intrebat daca e de acord. Din ce am citit in mesaj mi se pare ca forteaza nota: 'dar eu as vrea sa il fac' -adica sa-l forteze.... 'dureaza mult ?' - care o fi graba? Total de acord cu tine. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Haideti sa vedem si ce e printre rinduri. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai numai cu mandria nu poti creste un copil. Chiar daca muncesti, poate nu ai posibilitatea sa castigi atat incat sa-i oferi copilului cele necesare (nu vorbesc de lux).
Am o colega divortata de-un italian. Doi copii are cu el. Dupa ce s-au despartit a ramas ca plateste pensia alimentara la mica intelegere. Dar luna trecuta a zis ca n-are parale, luna asta la fel si tot asa. Si nu pentru ca nu-i are, tipul e bine situat, dar prefera sa-i cheltuie cu actuala. Si femeia munceste, nu-si permite nu stiu ce, copiii, care-s peste 16 ani acum, muncesc si ei pe langa scoala/facultate, dar totul e la limita la ei, daca se cumpara ceva pentru casa merge numai in rate, in concediu n-au fost plecati niciodata, etc. A facut copilul, s-a simtit bine, sa plateasca! |
|
|
![]()
|
|
Karina, asta e alta poveste. Cind copiii sint facuti cu acte in regula si recunoscuti din prima, merita sa ii ia si chilotii din fund, magarului.
Dar aci e alta situatie. Si e clar ca tipul din subiectul aici de fata nu a crezut la inceput ca e copilul lui. Oare nu ar trebui sa ne gindim si de ce?! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Corect!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:53 PM |
|